Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....
a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu 

a rachunek w torebce 

jak ktoras mi tutaj po olejku rycynowym albo wiesiolku urodzi to tez sie skuszenie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....
a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu
RODZYNKI bleee
Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiamia rachunek w torebce
![]()
;-), a poza tym zupa ogórkowa właśnie sie skończyła gotować i mnie woła z kuchni, no to do niej pójdę nie a co z baby ? czyzby odbierała poród joll po tej porannej, krakowskiej kawie? ;-)