reklama

Kwiecień 2011

reklama
mnie trochę muli, ale to pewnie od jedzenia, bo znów dzis poszalałam ;) UWAGA UWAGA wy mówicie, ze ja chudzielec (dzisiaj niejaka ducha, co mi klientelę podprowadza smiała mnie tak szykanowac), a ja przytyłam juz 9 kg !!!!
I co? Głupio Wam teraz? :P

dziewczyno, ja o bym na Twoim miejscu przemilczała to ....9!!!!!! kg:-D jakbyś 15, jak ja, osiągnęła to by było coś:-D
p.s. aaa sprawdziłaś sprzęt przed ważeniem??;-)

acronka weź tą nospę (gotowałam obiad , pewnie już wzięłaś) i prysznic. Ja nadal będzie bolało chyba bym pojechała na IP. A możesz w razie co zadzwonić do swojego gina i zapytać co masz robić? Mi kazała w takiej syt brać lek i czekać 20 min jak nie pomoże dzwonić albo od razu IP. Trzymaj się!!!!

lilou - wzięłam, wzięłam, 2 nawet, forte nie mam, prysznic tez był. Trochę przeszło. Metoda jedna: nie chodzić, leżeć ewentualnie siedzieć w siadzie lekko rozkracznym.
a na IP się nie wybieram. Jak będe miała pewność że to skurcze to pojadę, na razie skurczów niewiele, tylko te bóle. A poza tym ja jutro na zakupy jadę, więc nie moge jechac na IP. Ja chyba dzisiaj za dużo połaziłam i mnie teraz dopada.

Idę sprawdzić co tam w esemeskach, bo znowu mam nadrabianie. Człowiek sie położy by odpocząć a tu kilka stron do tyłu.....

No fajne te bajer na porodówkach teraz robią. Ja już będę rodzic na nowym oddziale, jetsem ciekawa jak tam inne bajery wyglądają:) No chyba,ze skończy się cc, tak jak twierdzi moja ginka. Mi w posiewie tez tam wyszły jakieś pojedyńcze paciorkowce czy gronkowce, ale ona nic z tym nie robi?!

Jejku dostałam wypłatę, popłaciłam rachunki i zostało marnie. W tym miesiącu bez raty na mieszkanie za ten mój remont wyszło 2000, ja nie wiem jak tu żyć, a żadnych zaległości nie miałam, szok!!! Załamana jestem tym faktem, normalnie humor mi sie pogorszył:(

kochana ja dzisiaj sie poryczałam o kase bo, samochód znowu padł, firmowy, same straty, ja nie wiem sad kasę brać jestem załamana na zycie praktycznie nic niezostaje pocieszam sie że niejestem sama

Ależ lecicie z postami - nie idzie doczytać :-D
Od razu widać, ze wszystkie czekają na nowiny o innych i swoją kolej ;-) Jako i ja niewątpliwie.
Jutro wybieram się na wizytę - zobaczymy się z synkiem, mam nadzieję :-)

reklama
Trzymam kciuki za akmm!

Mitaginka
;-)

acronka no i dobrze że przeszło! aaa i udanych zakupów! bez żadnych bóli:-)

asiunia jaaa To wahadełko działa :-)super że termin wyznaczony:-)

Ja przytyłam 14 kg , i więcej już na wagę nie wchodzę,a co tam się będę stresować. Choć przy Oli też jakoś 14 do ostatniego ważenia było, a czułam się duuużo większa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry