Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja przytyłam juz 9 kg !!!!
I co? Głupio Wam teraz?![]()

mnie trochę muli, ale to pewnie od jedzenia, bo znów dzis poszalałamUWAGA UWAGA wy mówicie, ze ja chudzielec (dzisiaj niejaka ducha, co mi klientelę podprowadza smiała mnie tak szykanowac), a ja przytyłam juz 9 kg !!!!
I co? Głupio Wam teraz?![]()
jakbyś 15, jak ja, osiągnęła to by było coś
acronka weź tą nospę (gotowałam obiad , pewnie już wzięłaś) i prysznic. Ja nadal będzie bolało chyba bym pojechała na IP. A możesz w razie co zadzwonić do swojego gina i zapytać co masz robić? Mi kazała w takiej syt brać lek i czekać 20 min jak nie pomoże dzwonić albo od razu IP. Trzymaj się!!!!
No fajne te bajer na porodówkach teraz robią. Ja już będę rodzic na nowym oddziale, jetsem ciekawa jak tam inne bajery wyglądająNo chyba,ze skończy się cc, tak jak twierdzi moja ginka. Mi w posiewie tez tam wyszły jakieś pojedyńcze paciorkowce czy gronkowce, ale ona nic z tym nie robi?!
Jejku dostałam wypłatę, popłaciłam rachunki i zostało marnie. W tym miesiącu bez raty na mieszkanie za ten mój remont wyszło 2000, ja nie wiem jak tu żyć, a żadnych zaległości nie miałam, szok!!! Załamana jestem tym faktem, normalnie humor mi sie pogorszył![]()