Właśnie mi po raz drugi posta zeżarło. Przykro mi, ale nie mam nerwów pisać trzeci raz, więc tylko Wam babeczki buziaki prześlę i do jutra. Idę spać. Naprasowałam się miniaturowych ubranek, zaraz mi kręgosłup tyłkiem wypadnie.
reklama
anisad
Fanka BB :)
Lilou, powodzenia. Mam nadzieję, że nie planujesz czytać od początku do końca bo się wykończysz ! Tyle głupot przeczytać za jednym razem to jak samobójstwo :-) Ja lecę przed tv na chwilę i do łóżka bo jutro zaczynam się pakować, a w piątek przyjedzie firma, żeby przeprowadzić moje kartony i worki
Potem przed snem może looknę tutaj. Tylko błagam...nie piszcie 20 stron na minutę !
Potem przed snem może looknę tutaj. Tylko błagam...nie piszcie 20 stron na minutę !
klaudencja
no to powodzenia!!! hehe ja też raz miałam taki zamiar ale nawet bierzących nie nadąrzałam bo jednym dniu przerwy także dałam sobie na wstrzymaniewiecie jakie mam zajęcie???czytam kwietniówki od początkuno nudzi mi się ewidentnie :/
![]()
lilou
A tak sobie początki czytam:-) zaraz dojdę do dnia w którym testowałam :-) ale to wspomnienia fajne, i tak szybko wbrew pozorom minęło.
ciekawe jak tam akmm...
ciekawe jak tam akmm...
pandora83
pandora puscilam własnie mezowi wrózbite Macieja, ja mysle, ze pani wie, o czym ja mówie![]()
no pewnie niech też wie o czym my mówimy

p.s. ja to dziś chyba spać nie pójdę do póki się tu jakieś wieści od akkm nie pojawią- bo i tak cały czas się będę zastanawiać czy masz rację i cc będzie czy jednak ducha ma wahadełkową umiejętność

jola.24
Matko kochana dziewczyny "przeleciałam" was tylko bo nadrobic od dechy do dechy nie idzie. Humorki widze dopisuja i co druga juz ze skurczami, czuje ze jutro z rana liste rozpakowanych trzeba bedzie uzupelnic. A ja jutro wizyte mam u lekarza, ciekawe co madrego uslysze
Puki co spokojnej nocy

Puki co spokojnej nocy
mamusiaDorusia
lilou-no właśnie,z tą wagą podczas usg jest różnie.Ale to już moje drugie dziecko-a pierwsze miało 3900 (waga pokazywała 3100,3200!) więc i prawdopodobieństwo większej wagi jest jak najbardziej na miejscu.. Trochę się boję,ale lepiej ur.mniejsze dziecko-choćby o te pół kilograma;-)
wilmek-no widzisz,te 3 mnie zawiodły...Ale jakby co 04.04 to też fajna data:-)
ducha-płatne czy nie------------zapomniało o mnie,jak można
mitaginko-nie szalej z tym telefonem,bo za chwile
Ci się zawiesi i co??? Jak pojadę rodzić to nikt się nie dowie

morgaine-mam konkretne wieści od gina i co???Jeszcze większy stressssssssssss. Nie ma to jak rodzić pierwszy raz-czysta kartka i tyle;-)
A teraz pewnie wszystkie YCD oglądają,bo zmęczyły się pisaniem...matko,tyle stron-jak na maturze
)
A moja mała chyba złapała rota,wymiotuje,stolec luźny,masakra...Jak nie urok to...zawsze coś.A jutro to może kupię herbatkę z liści malin i niech się dzieje wola nieba
jola-udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wilmek-no widzisz,te 3 mnie zawiodły...Ale jakby co 04.04 to też fajna data:-)
ducha-płatne czy nie------------zapomniało o mnie,jak można

mitaginko-nie szalej z tym telefonem,bo za chwile
Ci się zawiesi i co??? Jak pojadę rodzić to nikt się nie dowie

morgaine-mam konkretne wieści od gina i co???Jeszcze większy stressssssssssss. Nie ma to jak rodzić pierwszy raz-czysta kartka i tyle;-)
A teraz pewnie wszystkie YCD oglądają,bo zmęczyły się pisaniem...matko,tyle stron-jak na maturze
A moja mała chyba złapała rota,wymiotuje,stolec luźny,masakra...Jak nie urok to...zawsze coś.A jutro to może kupię herbatkę z liści malin i niech się dzieje wola nieba

jola-udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
antonina01
Akkm w akcji -ale fajnie, sie doczeka w końcu bidula, oby nie bolało nic a nic;-)
jola24 - jaki ładny opis Ci wskoczył w suwaczku, powodzenia na wizycie, pomyślnych wieści
jola24 - jaki ładny opis Ci wskoczył w suwaczku, powodzenia na wizycie, pomyślnych wieści
Podziel się: