reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Właśnie mi po raz drugi posta zeżarło. Przykro mi, ale nie mam nerwów pisać trzeci raz, więc tylko Wam babeczki buziaki prześlę i do jutra. Idę spać. Naprasowałam się miniaturowych ubranek, zaraz mi kręgosłup tyłkiem wypadnie.

reklama
Lilou, powodzenia. Mam nadzieję, że nie planujesz czytać od początku do końca bo się wykończysz ! Tyle głupot przeczytać za jednym razem to jak samobójstwo :-) Ja lecę przed tv na chwilę i do łóżka bo jutro zaczynam się pakować, a w piątek przyjedzie firma, żeby przeprowadzić moje kartony i worki ;)

Potem przed snem może looknę tutaj. Tylko błagam...nie piszcie 20 stron na minutę !

A tak sobie początki czytam:-) zaraz dojdę do dnia w którym testowałam :-) ale to wspomnienia fajne, i tak szybko wbrew pozorom minęło.

ciekawe jak tam akmm...

pandora puscilam własnie mezowi wrózbite Macieja, ja mysle, ze pani wie, o czym ja mówie :-D

no pewnie niech też wie o czym my mówimy:-D a najlepszy był motyw jak w sylwestra powiedział do pewnej pani: " w tym roku wyjdzie pani za mąż" i co ona na to?..... " ale ja już mam męża...":szok::-D

p.s. ja to dziś chyba spać nie pójdę do póki się tu jakieś wieści od akkm nie pojawią- bo i tak cały czas się będę zastanawiać czy masz rację i cc będzie czy jednak ducha ma wahadełkową umiejętność :-D

Laseczki - zrobiłam kilka rundek po mieszkaniu i niestety biodro mi wysiada. Kładę się więc do łózeczka i pogapię się w tv.
Życże Wam dobrej nocy - bez bolesnych skurczów i bez częstego wstawania.
Buziaki:*

Matko kochana dziewczyny "przeleciałam" was tylko bo nadrobic od dechy do dechy nie idzie. Humorki widze dopisuja i co druga juz ze skurczami, czuje ze jutro z rana liste rozpakowanych trzeba bedzie uzupelnic. A ja jutro wizyte mam u lekarza, ciekawe co madrego uslysze:eek:

Puki co spokojnej nocy

lilou-no właśnie,z tą wagą podczas usg jest różnie.Ale to już moje drugie dziecko-a pierwsze miało 3900 (waga pokazywała 3100,3200!) więc i prawdopodobieństwo większej wagi jest jak najbardziej na miejscu.. Trochę się boję,ale lepiej ur.mniejsze dziecko-choćby o te pół kilograma;-)

wilmek-no widzisz,te 3 mnie zawiodły...Ale jakby co 04.04 to też fajna data:-)

ducha-płatne czy nie------------zapomniało o mnie,jak można:wściekła/y:

mitaginko-nie szalej z tym telefonem,bo za chwile
Ci się zawiesi i co??? Jak pojadę rodzić to nikt się nie dowie:-D:-D:-D

morgaine-mam konkretne wieści od gina i co???Jeszcze większy stressssssssssss. Nie ma to jak rodzić pierwszy raz-czysta kartka i tyle;-)

A teraz pewnie wszystkie YCD oglądają,bo zmęczyły się pisaniem...matko,tyle stron-jak na maturze:))
A moja mała chyba złapała rota,wymiotuje,stolec luźny,masakra...Jak nie urok to...zawsze coś.A jutro to może kupię herbatkę z liści malin i niech się dzieje wola nieba:-D

jola-udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Akkm w akcji -ale fajnie, sie doczeka w końcu bidula, oby nie bolało nic a nic;-)

jola24 - jaki ładny opis Ci wskoczył w suwaczku, powodzenia na wizycie, pomyślnych wieści

Do góry