• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

Właśnie mi po raz drugi posta zeżarło. Przykro mi, ale nie mam nerwów pisać trzeci raz, więc tylko Wam babeczki buziaki prześlę i do jutra. Idę spać. Naprasowałam się miniaturowych ubranek, zaraz mi kręgosłup tyłkiem wypadnie.

reklama
Lilou, powodzenia. Mam nadzieję, że nie planujesz czytać od początku do końca bo się wykończysz ! Tyle głupot przeczytać za jednym razem to jak samobójstwo :-) Ja lecę przed tv na chwilę i do łóżka bo jutro zaczynam się pakować, a w piątek przyjedzie firma, żeby przeprowadzić moje kartony i worki ;)

Potem przed snem może looknę tutaj. Tylko błagam...nie piszcie 20 stron na minutę !

A tak sobie początki czytam:-) zaraz dojdę do dnia w którym testowałam :-) ale to wspomnienia fajne, i tak szybko wbrew pozorom minęło.

ciekawe jak tam akmm...

pandora puscilam własnie mezowi wrózbite Macieja, ja mysle, ze pani wie, o czym ja mówie :-D

no pewnie niech też wie o czym my mówimy:-D a najlepszy był motyw jak w sylwestra powiedział do pewnej pani: " w tym roku wyjdzie pani za mąż" i co ona na to?..... " ale ja już mam męża...":szok::-D

p.s. ja to dziś chyba spać nie pójdę do póki się tu jakieś wieści od akkm nie pojawią- bo i tak cały czas się będę zastanawiać czy masz rację i cc będzie czy jednak ducha ma wahadełkową umiejętność :-D

Laseczki - zrobiłam kilka rundek po mieszkaniu i niestety biodro mi wysiada. Kładę się więc do łózeczka i pogapię się w tv.
Życże Wam dobrej nocy - bez bolesnych skurczów i bez częstego wstawania.
Buziaki:*

Matko kochana dziewczyny "przeleciałam" was tylko bo nadrobic od dechy do dechy nie idzie. Humorki widze dopisuja i co druga juz ze skurczami, czuje ze jutro z rana liste rozpakowanych trzeba bedzie uzupelnic. A ja jutro wizyte mam u lekarza, ciekawe co madrego uslysze:eek:

Puki co spokojnej nocy

lilou-no właśnie,z tą wagą podczas usg jest różnie.Ale to już moje drugie dziecko-a pierwsze miało 3900 (waga pokazywała 3100,3200!) więc i prawdopodobieństwo większej wagi jest jak najbardziej na miejscu.. Trochę się boję,ale lepiej ur.mniejsze dziecko-choćby o te pół kilograma;-)

wilmek-no widzisz,te 3 mnie zawiodły...Ale jakby co 04.04 to też fajna data:-)

ducha-płatne czy nie------------zapomniało o mnie,jak można:wściekła/y:

mitaginko-nie szalej z tym telefonem,bo za chwile
Ci się zawiesi i co??? Jak pojadę rodzić to nikt się nie dowie:-D:-D:-D

morgaine-mam konkretne wieści od gina i co???Jeszcze większy stressssssssssss. Nie ma to jak rodzić pierwszy raz-czysta kartka i tyle;-)

A teraz pewnie wszystkie YCD oglądają,bo zmęczyły się pisaniem...matko,tyle stron-jak na maturze:))
A moja mała chyba złapała rota,wymiotuje,stolec luźny,masakra...Jak nie urok to...zawsze coś.A jutro to może kupię herbatkę z liści malin i niech się dzieje wola nieba:-D

jola-udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry