reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

Mtaginka o ja niedomyslna :-D
Beata trzymam kciuki :tak:
Asiunia Bruno tez roznie je zazwyczaj kolacji nie albo cos malego...
Aenye rozumiem o czym piszesz dasz pol banana to zle bo on chcial maly a cukierek zolty niedobry mial byc czerwony itd itd na szczescie tylko jak zly dzien takie cyrki odchodza
teraz to chyba codziennie ktos sie rozpakuje nie? ;-) kto jutro w grafiku?

Ostatnia edycja:
reklama
dobra dziewuchy, ja ide pod prysznic i kładę się, nie moge już z tym żebrem i z tym napinaniem brzuchola. poza tym wykończylam się dzisiejszym wróżeniem :-D. Kolorowych :***

Beata - trzymam kciuki, będzie dobrze:tak:

ejj, dziewczyny ...czytam sms-ki od akkm i ona tam napisała że skurcze na ktg 90 - jak to jest z tą skalą,?? to mało czy dużo, ile jest max. Ja nie rodziłam i jeszcze ktg też nie miałam a się zaciekawiłam . Już miałam kiedyś o to spytać, ....

o kurcze Beata trzymaj się dzielnie!!!

aenye, asiunia u mojej Oli też słabo z jedzeniem. Dziś nawet Pani w przedszkolu zwróciła uwagę. Ona by tylko słodyczki (jak je ładnie nazywa) jadła.
U nas wieczory nerwowe, i też mam zamiar z tym porządek do porodu zrobić bo potem chyba na głowę dostaniemy. P wraca z pracy , i chce zjeść obiad itp.; Oli chce od razu się bawić, opowiadać. Potem lecą fakty które P chciałby widzieć. Oli w tym czasie gada, i ja gadam żeby się nią zajął. Potem jak już jest w łóżku to koncert życzeń: "tatiii wody" "tatiii choć przykryj " tatiii otwórz okno" .P woła "zarazzz" i tak w kóło. No szału można dostać:/

aenye ja już mam serdecznie dość ikei. Przez ostanie 4 dni byłam tam 5 razy. I to jeszcze nie koniec....

mamaDorusia zdrówka dla Marysi!

Mitaginka jak Ty wytrzymujesz do tej 12?? Ja już ledwo na oczy widzę...

wilmek coś chciałam Ci napisać i zapomniałam :zawstydzona/y:

reklama
Antonina ja jak rodzilam to skurcze ok 170 mialam.
A jak robili mi kontrolne ktg w szpitalu i kaszlalam to wychodzilo pod 80. Wiec to jest nic przynajmniej u mnie.

Lilou o tych wieczorach to normalnie jakbym o nas czytala... Serio przechodze dokladnie to samo. P chce odpoczac zjesc a maly na niego skacze i cieszy sie i chce bawic. Ja prawie moraly, P jeszcze bardziej sie wkurza, na to maly zaczyna plakac ze tata go nie buja czy cos i dom wariatow normalnie!

Do góry