Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakbym sie miała nudzić.... Ja wiem dbacie o mnie, chociaż tyle ;-)
a od 5 (morgaine mogłas wysłac ten sms
) znów nie spałam, bo nie dosc, ze brzuch twardniał co chwile, to jeszcze miałam kilka bolesnych skurczy- jak na @ i jeszcze innych
.
) i przydałoby sie umyc glowe, bo to juz 4 dzien!heh koot jesteś moją bratnią duszą! już ogarnęłam chałupkę, odkurzanko i kurze i te sprawy poszły w ruch, poprasowane. teraz jeszcze podłogi mam umyć... chociaż to nie dobry pomysł bo mi się po odkurzaniu niedobrze zrobiło i kręgosłup zaczął boleć,a co dopiero po myciu, ale muszę!@!!!! już mam dosyć syfu!!!!!
no i co do tego pakowania to ja to mam w d...no nie chce mi sie tej torby dopakować i tyle!!
i jeszcze zdjęcia do wywołania w końcu muszę wysłać dzisiaj!!! siet bo wybrane są ale wysłać się nie chce!!!
hahahh ja też się wczoraj cała wydepilowałamno co, chociaż tak się przygotuję;-)
byłam we wtorek u lekarza wypisał mnie antybiotyk dowcipny na tę bakteryje , ależ on się strasznie dozuję bo w kremie to . i masakryczna cena 95 zł. za tubeczke na 7 dni .
ciekawe czy mnie to zejdzie ,powinien jeszcze potem posiew zrobić nie ? jak zdąży hhehe.