reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dranissimo no na żądanie kosztuje cc:-( chyba że są pwskazania do sn to wtedy wiadomo free

ale jaja. To teraz bedzie sie meczyla godzinami, ale nikt Jej nie pomoze, bo a noz widelec 1500 wpadnie, bo beda zdesperowani i zaplaca... :eek:

W pl, zreszta wszedzie chyba, zarabia sie na 3 okolicznosciach; na narodzinach, slubach i smierci. Trzy kluczowe i wazne wydarzenia...

to 1500 to i tak mało, ja słyszałam, ze nawet 4 tys!

co do Cudu narodzin, to nie ogladałam- dopiero wczoraj M. to wyczaił ;-)

petinka Ty urodzisz wtedy co do mnie przyjedziesz, zapomniałas? :wściekła/y: jak telefon? odzyskany?
morgaine Twój termin to 18 kwietnia :laugh2:
lilou u nas slonce jakby lekko za chmurami, ale podziele sie z Toba :-)
marma jak chciałas jutro rodzic, to trzeba było fenka odstawic w 34tc, a nie pretensje miec :wściekła/y::-D

Ja tylko wpadam jeszcze powiedzieć że moja lekarka za cc bierze 3500 :szok:

Mitaginko słoneczko zaczęło wyglądać zza chmur serio serio :-)dziękuję kochana :*

mitaginko jak juz wszystkie pytaja to ja ja tez :tak::tak: prosze

Poszlam na maraton zakupowy ze moze jakis kurcz mnie dopadnie i co?? turbo speed zero zadyszki nowka sztuka no pieknie

Trzymam kciuki za rodzace i kurcze tym lekarzom to sama bym dala rodzic zeby wiedzieli co to jest a nie :eek: ja chyba z lapowka na koncu pojade

reklama
Do góry