reklama
U
użytkownik 838
Gość
dranissimo no na żądanie kosztuje cc:-( chyba że są pwskazania do sn to wtedy wiadomo free
ale jaja. To teraz bedzie sie meczyla godzinami, ale nikt Jej nie pomoze, bo a noz widelec 1500 wpadnie, bo beda zdesperowani i zaplaca...

W pl, zreszta wszedzie chyba, zarabia sie na 3 okolicznosciach; na narodzinach, slubach i smierci. Trzy kluczowe i wazne wydarzenia...
to 1500 to i tak mało, ja słyszałam, ze nawet 4 tys!
co do Cudu narodzin, to nie ogladałam- dopiero wczoraj M. to wyczaił ;-)
petinka Ty urodzisz wtedy co do mnie przyjedziesz, zapomniałas?
jak telefon? odzyskany?
morgaine Twój termin to 18 kwietnia
lilou u nas slonce jakby lekko za chmurami, ale podziele sie z Toba :-)
marma jak chciałas jutro rodzic, to trzeba było fenka odstawic w 34tc, a nie pretensje miec

co do Cudu narodzin, to nie ogladałam- dopiero wczoraj M. to wyczaił ;-)
petinka Ty urodzisz wtedy co do mnie przyjedziesz, zapomniałas?

morgaine Twój termin to 18 kwietnia

lilou u nas slonce jakby lekko za chmurami, ale podziele sie z Toba :-)
marma jak chciałas jutro rodzic, to trzeba było fenka odstawic w 34tc, a nie pretensje miec

madziarkas
Fanka BB :)
Kawka na słonku zaliczona, wracam z nadzieją na pomyślne nowiny a tu dziołszki dalej nie rodzą i się męczą :-(
lilou
Fanka BB :)
Ja tylko wpadam jeszcze powiedzieć że moja lekarka za cc bierze 3500 
Mitaginko słoneczko zaczęło wyglądać zza chmur serio serio :-)dziękuję kochana :*

Mitaginko słoneczko zaczęło wyglądać zza chmur serio serio :-)dziękuję kochana :*
mitaginko jak juz wszystkie pytaja to ja ja tez 
prosze
Poszlam na maraton zakupowy ze moze jakis kurcz mnie dopadnie i co?? turbo speed zero zadyszki nowka sztuka no pieknie
Trzymam kciuki za rodzace i kurcze tym lekarzom to sama bym dala rodzic zeby wiedzieli co to jest a nie
ja chyba z lapowka na koncu pojade

Poszlam na maraton zakupowy ze moze jakis kurcz mnie dopadnie i co?? turbo speed zero zadyszki nowka sztuka no pieknie
Trzymam kciuki za rodzace i kurcze tym lekarzom to sama bym dala rodzic zeby wiedzieli co to jest a nie

reklama
Podziel się: