Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze wczoraj kazdy szalal o nieziemskiej porze, a dzis juz kazdy szykuje sie spac... ;-)

dziewczyny, ja mam też brzuch w bliznach i towszystko z ostatnik kilku lat zabiegi, (wyrostek, ciążą pozamaciczna po której mam blizne jak po cc, i w zeszłym roku laparoskopia-"tylko 3 małe kreseczki na szczęście).
ja po każdej operacji bardzo źle sie czułam, po laparotomii tragicznie, długo dochodziłam do siebie,i wtedy juz sobie obiecałam. Zadnych cc, po co to kobiety sobie fundują na żadanie, załatwiają lewe zaświadczenia itp (np od okulisty)...widziałąm jak moje koleżanki momentalnie dochodziły do formy po SN, przecież tu trzeba sie maleństwem zajmować, a po tych operacjach to mną sie trzeba było zajmować
ot, taka filozofia
cc - owszem, gdy jest taka koniecznosć, zagrożenie życia,inne przesłanki to wiadomo, nie dyskutuje
joll - współczuje
wogóle widze że nasze dziewczyny co to miały na bank rodzić to cos sie porobiło....ja byłam pewna że Beata i Akkm to bankowo