Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe no, energia spadła mi dziś do mina chciałam też mieszkanko do błusku doprowadzić
czuje się okropnie, wyglądam okropnie buuuuu
Dziołszki a ja z głupkowatym pytaniem, do porodu to jedziecie w pełnym make-upie??? bo tak se myśle że jak będe sapa, dyszeć i pocić się przez 15h-30hto wszystko przeca spłynie.... ale jak ja sie nie pomaluje
w szpitalu zamiast mi pomóc to uciekna
Beata trzymam za WAS!!!
ale zawsze mnie śmieszy ta historia bo znam tą koleżanke i wiem ze to w jej stylu
dzięń dobry. Widzę, że dobre wieści. U mnie też - mojej bratowej rano odeszły wody, od 6 leży i ma dopiero rozwarcie na 2 cm więc pewnie jej sie zejdzie.Jest w tym samym szpitalu co CUCUMBER![]()

ja powinnam co 3 dni, ze szpitala mam wypis gdzie tak napisali a ze u mojej gin nie ma KTG to mam skierowanie do szpitala. Tylko to jest tak ze nie mam sily jezdzic tam. Prosic mame co 3 dni to tez nie ma co. Wiec sobie darowalam mysac po wyjsciu ze szpitala ze wroce za chwile. Pozatym pewnie by mnie zostawili juz a nie chce mi sie lezec i czekac w szpitaluNati a nie chodzisz teraz na KTG?? przeciez powinno się mieć KTG co najmniej raz w tygodniu w okolicach terminu, Ja chodzę właśnie w szpitalu i jakby co to tam mi powiedzą kiedy wywołanie w razie gdyby mały sie za bardzo ociągał
Hejka i help me!!!!!
Od 4.40 odchodzą mi wody,a teraz to już tak dość porządnie... Nie wiem,dziewczyny, bo przy pierwszym porodzie miałam wody przebijane-czy mam już jechać do szpitala???Dodam,że akcja skurczowa ustała....
[/B]
myślę że Karolka:-)Mąż tez ze mną śledzi kto się rozpakowuje po kolei![]()

co prawda doczekać już się nie mogę małego ale spokoju to mi będzie baaardzo brakować szczególnie jeśli będzie taki jak tatuś