Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NIe no, energia spadła mi dziś do mina chciałam też mieszkanko do błusku doprowadzić
czuje się okropnie, wyglądam okropnie buuuuu
Dziołszki a ja z głupkowatym pytaniem, do porodu to jedziecie w pełnym make-upie??? bo tak se myśle że jak będe sapa, dyszeć i pocić się przez 15h-30hto wszystko przeca spłynie.... ale jak ja sie nie pomaluje
w szpitalu zamiast mi pomóc to uciekna
Beata trzymam za WAS!!!
ale zawsze mnie śmieszy ta historia bo znam tą koleżanke i wiem ze to w jej stylu
dzięń dobry. Widzę, że dobre wieści. U mnie też - mojej bratowej rano odeszły wody, od 6 leży i ma dopiero rozwarcie na 2 cm więc pewnie jej sie zejdzie.Jest w tym samym szpitalu co CUCUMBER![]()

ja powinnam co 3 dni, ze szpitala mam wypis gdzie tak napisali a ze u mojej gin nie ma KTG to mam skierowanie do szpitala. Tylko to jest tak ze nie mam sily jezdzic tam. Prosic mame co 3 dni to tez nie ma co. Wiec sobie darowalam mysac po wyjsciu ze szpitala ze wroce za chwile. Pozatym pewnie by mnie zostawili juz a nie chce mi sie lezec i czekac w szpitaluNati a nie chodzisz teraz na KTG?? przeciez powinno się mieć KTG co najmniej raz w tygodniu w okolicach terminu, Ja chodzę właśnie w szpitalu i jakby co to tam mi powiedzą kiedy wywołanie w razie gdyby mały sie za bardzo ociągał
Hejka i help me!!!!!
Od 4.40 odchodzą mi wody,a teraz to już tak dość porządnie... Nie wiem,dziewczyny, bo przy pierwszym porodzie miałam wody przebijane-czy mam już jechać do szpitala???Dodam,że akcja skurczowa ustała....
[/B]
myślę że Karolka:-)Mąż tez ze mną śledzi kto się rozpakowuje po kolei![]()

co prawda doczekać już się nie mogę małego ale spokoju to mi będzie baaardzo brakować szczególnie jeśli będzie taki jak tatuś