reklama

Kwiecień 2011

biedna cocosova, pewnie sie nalezy w tym szpitalu :-( trzymam kciuki, zeby nie, zeby ja do domu wypuscili i juz.

w ogole wrzucilam fotki corci Eywy, zapomnialam tu poinformowac o tym.

jenysku, ogladalam wlasnie 4odc cudu, nie moge sie juz doczekac... kurde. zalapalam film, zeby juz miec maluszka ze soba :-)

reklama
asiunia no wlasnie o gp myslalam...co do kremow to powiem ze juz uzywalam i nie pomoglo..i tak te wszystkie canesteny itp mozna kupic bez recepty...
ja chce juz rodzic no ewentualnie w nastepnym tygodniu..a jak chce to gucio z tego bedzie :-D

kolejny odcinek za mna :-) jenysku ja chce juz rodzic!..

i ktos owil o tym serialu - pierwszy krzyk - kiedys to widzialam, super, nie wiem, jak znajdziecie linki dajcie znac.

jeszcze kiedys chyba na tvn style lecialy born stories / czy birth stories, jakos tak, ktos pamieta???

Pierwsza? Wow

biedna Cocosova, a jeszcze wczoraj mi lapka pomagala naprawic...
Trzymam kciuki...

Mnie moje dziecie w nocy budzilo, ale wzglednie sie wyspalam. Teraz maz mnie obudzil bo zasuwa do pracy i oczywiscie "po cichu" sie szykuje...
My mamy weekend do bani bo P teraz dopiero czwartek bedzie mial wolny... Coz...
Wazne ze kompa mi dzis po pracy przywiezie :-D

milego dzionka!

Ewa no wlasnie ja nie wiem czy wczoraj byla jakas impreza o ktorej nie wiem i teraz wszystkie odsypiaja, czy moze wszystkie na porodowke pojechaly???

dzień dobry śpiochy!

pogoda jakaś taka byle jaka dziś :/ tak raczej nie na pranie :/

słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...

hej hej
to fakt pogoda deszczowa, ale licze na słoneczko:-)
tak tak odsypiają co 3-4 godzinne wstawanie do przewijania i karmienia:P teraz chwila wolnego jak Filip nie jest przyklejony do mnie! :-)

reklama
dzień dobry śpiochy!

pogoda jakaś taka byle jaka dziś :/ tak raczej nie na pranie :/

słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...

wiesz co u nas mały śpi ze mną puki co w spiworku, albo w rożku różnie, ale w łóżeczku tez proponuje na początek rożek:) pamiętaj żadnych poduszek do mniej więcej 4 miesiąca życia, dopóki kręgosłup nie będzie 'sztywny'. Żeby mieć skos i nie bać się czy się dziecko nie zakrztusi możesz pod łóżeczko pod nóżki podłożyć książki od strony główki maleństwa. To chyba tyle w temacie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry