antonina01
Fanka BB :)
no ale boję się... sms'ami z porodówki będe was chyba zadręczać co 15 min...
spoko, na pewno nikt sie nie pogniewa:-), wiesz jak my tu żyjemy takimi akcjami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale boję się... sms'ami z porodówki będe was chyba zadręczać co 15 min...

no wiemspoko, na pewno nikt sie nie pogniewa:-), wiesz jak my tu żyjemy takimi akcjami![]()

Ja kładłam starszą córę w śpiworku i to dość długo. Nic tego nie zastąpi, bo śpiworka nie da się skopać i dziecko zawsze jest przykryte.słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...

Ja juz sama mam mętlik, ginka wpisała mi 15 w kartę ale powiedział, że od 12-stego mam miec macieżyński i będą wywoływać jak do tego czasu nie urodzę. Ona jest jakaś zadżumiona i za każdym razem co innego gada więc sobie ustawiłam datę kiedy minie równo 40 tygodni.meriderka a czemu Ty na liście kwietniowych mam jesteś wpisana z terminem na 15go, a suwaczek pokazuje że zostało 10 dni, czyli tak jakbyś na 12go miała??
Ja juz sama mam mętlik, ginka wpisała mi 15 w kartę ale powiedział, że od 12-stego mam miec macieżyński i będą wywoływać jak do tego czasu nie urodzę. Ona jest jakaś zadżumiona i za każdym razem co innego gada więc sobie ustawiłam datę kiedy minie równo 40 tygodni.