reklama

Kwiecień 2011

Czesc dziewczyny.

U nas wczoraj tez byla sliczna pogoda wiec jeszcze sobie pogrilowalismy.Niestety ja z tego grila za duzo nie skorzystalam bo smakowal mi tylko chleb.
Dzis juz niestety pada.

Powodzenia na dzisiejszej wizycie.Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Ja ide za tydzien i juz sie nie moge doczekac.

reklama
Powiedzcie mi jaki wiek kobiety jest pretekstem do badań genetycznych?
Ale dziś brzydka pogoda, w nocy lało jak z cebra. Teraz niby dość ciepło bo 15 stopni, ale pochmurno i strasznie mi sie chce spać.

Dziewczyny napiszcie proszę jaki wiek przyszłej mamy jest pretekstem do wykonania badań genetycznych tzn. usg genetyczne i test pappa.

dzień dobry poniedziałkowo. Zaraz zasnę chyba, tak pochmurno na dworze.

pochmurno,szaro i leje sie z nieba-woda oczywiście.A tak to wszystko w najlepszym porządeczku...

U mnie tak od rana

Witam poniedziałkowo, nie mogę cosik posta wysłać, to już chyba 4 wiadomość.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien doberek dziewczyny :-)

co taka cisza z rana?

my juz po seri wymiotow i wreszcie oddychamy ;-) teraz wycwanilam sie tak ze pije herbatke z rana zebym mogla ja zwymiotowac i potem jest juz ok:tak:
no ale wymioty do najmilszych nie naleza:dry:

dajcie znac jak po wizytach :-D

ja juz po badaniu.
jedna dzidzia zdrowa starsza niz na suwaczku.wychodzi 13tc i 3 dni. 68mm NT-1,6, nosek ok, serce ok, 2 nozki i 2 raczki,
2 dzidzia wybrala aniolka w 9tc. No coz tego sie musialam spodziewac ale wazne ze z 1 wszystko ok.

ja po badaniach.
1 dzidzia starsza niz na suwaczku, 13 tc i 3d, 68mm Nt-1,6. Serce ok, mozg ok, nosek ok, kregoslup ok, 2 nozki i 2 raczki.
2 dzidzia niestety wybrala aniolka w 9 tc, no coz wiedzialam ze tak moze sie zdarzyc :( wazne ze z 1 wszystko ok.

Tragiczny poranek, ledwo podniosłam powieki i leżę, leżę, leżę... a l4 się kończy i czs do roboty
Żołądek znów nawala, że nawet herbatki nie umię przełknąć, mężula wyjechał na tydzień na delegacje i komu będe narzekać??? a kot śpi cały czas i nawet nie poruszy uszami, wąsami lub ogoniskiem, nawet nie chce mu się udawać że mnie słucha:-(
krakowankaa daj znaka jak poszły badania, jutro kolej na mnie a stres coooooraz większy

reklama
Tragiczny poranek, ledwo powieki otworzyłam i leżę, leżę, leżę...
Żołądek znów nawala, nawet herbatki przełknąć nie umię, meżula wyjechał na tydzień na delegację i nawet nie mam komu ponarzekać:-( a kot ciągle śpi i nawet nie chce mu się udawać, że mnie słucha - ani jednym wąsiskiem nie poruszył...

Krakowianka85 - daj znaka jak poszły badania, jutro kolej na mnie a stes coooooraz większy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry