Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Trochę mnie to martwi bo leki nie działają a przeciw migrenowych brać nie wolno 

Też to widziałam. To jest nienormalne. Chociaż zona kolegi mojego męża zorientowała się w 5 miesiącu, że jest w ciąży. A jest całkiem chuda, nie ma żadnych zaburzeń hormonalnych i innych takich. Nie rozumiem tego. Trzeba chyba całkowicie olewać sygnały z własnego ciała, żeby nie zauważyć, że coś jest inaczej. pomijam brak okresu, bo jest masa delikwentek, które nie maja pojęcia, jak długi mają cykl i kiedy powinny dostać miesiączkę. Chore.Właśnie oglądałam w telewizji program o kobietach które nie zorientowały się że są ciąży gdy nagle zaczęły rodzić. Normalnie szok. Jakoś ja sobie tego nie wyobrażam![]()
Cucumber - podobno już w 13 tygodniu zaczyna słyszeć bicie serca mamy i odgłosy w jej wnętrzu, czytaj: bulgotanie w żołądku, przepływ krwi.![]()
To by się zgadzało. Hanię usypiała suszarka do włosów.te odglosy sa podobne do odkurzacza, moja corka tylko przy odkurzaczu spala w koncu jej na kasete nagralam i jak tylko sie kaseta konczyla to sie budzila.
Hej
Ja tylko na chwilkę... Chcę Wam powiedzieć, że na prenatalnych wszystko wyszło bardzo dobrze. W Szczecinie mają zajefajny sprzęt, a lekarz naprawdę specjalista i do tego niezwykle rozmowny, sympatyczny człowiek. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Mam bardzo skrupulatny i szczegółowy opis USG na kilku kartkach z 24 zdjęciami mojego maluszka. Dowiedziałam się, oprócz najważniejszego, że dzidzia zdrowa także tego, że między nóżkami owej dzidzi dynda coś, czego nie da się z niczym innym pomylić, czyli... ,że to chłopak.
A teraz Was przepraszam, moja Hania stoi z wiadrem ksiązek... będziemy czytać:-)
Buziaczki dla wszystkich kwietniówek. Ps. Dziękuję za kciukasy.