Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Dziewczynki! Jestem tu nowa. Termin mam na 28 kwietnia )) a za mną już trochę przejść: krwawienie w 5 tyg, dwa tyg w szpitalu i teraz oszczędzający tryb życia + duphaston. Ale wierzę, że najgorsze już za nami- za mną i moim Maleństwem.
Witajcie Dziewczynki! Jestem tu nowa. Termin mam na 28 kwietnia )) a za mną już trochę przejść: krwawienie w 5 tyg, dwa tyg w szpitalu i teraz oszczędzający tryb życia + duphaston. Ale wierzę, że najgorsze już za nami- za mną i moim Maleństwem.
to moja pierwsza ciąża; kiedyś myślałam, że to będzie takie łatwe, że będę normalnie żyła, tylko z brzuszkiem a teraz czekam na koniec I trymestru, żeby to największe zagrożenie minęło, żebym już mogła się cieszyć ciążą wreszcie. A nie tylko martwić.
to moja pierwsza ciąża; kiedyś myślałam, że to będzie takie łatwe, że będę normalnie żyła, tylko z brzuszkiem a teraz czekam na koniec I trymestru, żeby to największe zagrożenie minęło, żebym już mogła się cieszyć ciążą wreszcie. A nie tylko martwić.
Myśl o tym że ta malutka kruszynka którą noisz pod serduszkiem wynagrodzi cie wszystko, jak weźmiesz ja w ramiona to zapomnisz o wszystkim
Mimo wszysko zyzze ci zeby dalszy cięg ciąży przebiegał spokojnie
a co do książek to mam i "W oczekiwaniu.." i "Ciężarówkę..." Bardzo się różnią. Ciężarówka jest żeby się rozerwać, natomiast ta druga to ciekawy i wyczerpujący poradnik- polecam!
A co do brzuszka, to mój też już odstaje też jestem szczupła i chyba dlatego tak widać