Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj też tylko 2 godziny na spacerze, ale w sumie zasnąć chciała jeszcze 2 razy i jak mi się wydawało,że śpi i chciałam odłożyć, pobudka oczywiście,ale tak nie do uśpienia już, od razu oczy szeroko otwarte i heja, "pogadaj ze mną mamo!"ja tak na chwilke bo walczymy z kolka :-(
cos mi sie kojarzy ze ktos pisal ze uzywal lefax? ale nie pamietam kto i czy dzialal :-( kolezanka ma nieuzywany lefax i chce mi oddac..on ma ten sam sklad co infacol? bo infacol nas nie dziala :-(
asiunia zdrowka i szybkiego wyjscia do domu![]()
lefaxu nie używałam, sab simpleks ani czeski ani niemiecki nie pomagał - teraz podaje robione kropelki które są najbardziej okej bo zdarzają się dni zupełnie bez kolek tak że to sukces :-)ja tak na chwilke bo walczymy z kolka :-(
cos mi sie kojarzy ze ktos pisal ze uzywal lefax? ale nie pamietam kto i czy dzialal :-( kolezanka ma nieuzywany lefax i chce mi oddac..on ma ten sam sklad co infacol? bo infacol nas nie dziala :-(
asiunia zdrowka i szybkiego wyjscia do domu![]()