Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mitaginkodla niej tez ogladam tyle ze u nas to chrzestna kupuje ale mnie sie podoba cos takiego ubranka do chrztu dla dziewczynek - Ubranko do chrztu Maja biała ze sweterkiem © pewnie jestem staromodna

herbatita Tysia też nie przepada za leżeniem na brzuszku, ale i tak ją na nim kładę, bo wiem, że jak próbuje wtedy pełzać to masuje sobie go przynajmniej ;-)
a co do postępów- ja nie bardzo lubię takie wątki, bo sieją właśnie ferment i niepokój w stylu "dlaczego moje dziecko jeszcze tego, czy tamtego nie robi, a inne już tak?". Poza tym jestem pewna, że Wikusia ma jakieś swoje osiągnięcia, a ponadto wiadomo, że każdy rozwija się swoim rytmem i nie ma co patrzeć na innych.
A po rynku wrocławskim też chętnie bym się przeszła![]()
http://oognet.pl/content/details/683
czyli trzymanie też już opanowuje:-) no i siusiu do nocnika, potem wylewanie, siusiu papa. spuszczanie wody i montaż nocnika, bo nocnik mamy iście wypaśny!! nie byle co!!! Nocnik Fisher Price, nocnik, Niebieski nocniczek z fanfarami Fisher Price, 109.00 zB - zakupy.linkbaby.pl
pytam bo wiem ze nie masz czasu zjesc, plus stres, a Ty szczuplutka i mało przytyłaś także wydawało mi się że już cię nie widać;-)morgaine nie jestem chudsza niż przed ciążą, ale tłumaczę to sobie, że to CYCE
a dlaczego pytasz?![]()
o matko jak wam fajnie w wakacje nad tym morzemmoja się slini mocno
a ja sie zastanawialam skad korki dzisiaj no tak festiwal w sopocie
ale wrażenie zrobił
heh ja nawet nie wiem czy sie przekreca czy nie. nie zwracam jakos na to specjalnie uwagi. nie slini sie. jak ja dalam na brzuszek to sie ze 2 razy przekrecila ale generalnie malo na brzuchu lezy no to jak sie ma przekrecacPetinka powiadasz bardziej cywilizowane strony?:-) Haha dobre no ale udaliśmy się na ta słynną “ Europę na widelcu” i co tylko piwo się lało, bo do tego całego koryta to dostać się nie dało - tyle wiary.
Moje dziecię też się jeszcze nie ślini a czytając o postępach Waszych bobasów to się podłamuję, Wika nie chce na brzuszku leżeć i nie ma mowy zatem o przekręcaniu z plecków na brzuszek czy odwrotnie :-(
herbatita Tysia też nie przepada za leżeniem na brzuszku, ale i tak ją na nim kładę, bo wiem, że jak próbuje wtedy pełzać to masuje sobie go przynajmniej ;-)
a co do postępów- ja nie bardzo lubię takie wątki, bo sieją właśnie ferment i niepokój w stylu "dlaczego moje dziecko jeszcze tego, czy tamtego nie robi, a inne już tak?". Poza tym jestem pewna, że Wikusia ma jakieś swoje osiągnięcia, a ponadto wiadomo, że każdy rozwija się swoim rytmem i nie ma co patrzeć na innych.
A po rynku wrocławskim też chętnie bym się przeszła![]()
no i po temacie