reklama

Kwiecień 2011

Moje dziecię też się jeszcze nie ślini a czytając o postępach Waszych bobasów to się podłamuję, Wika nie chce na brzuszku leżeć i nie ma mowy zatem o przekręcaniu z plecków na brzuszek czy odwrotnie :-(

Moja sie slini, pieni raczej ;-), ale sie nie przekreca, bo tak jak Twoja nie lubi lezec na brzuszku, wiec rzadko Ja tak klade. Staram sie codziennie na moment chociaz, to podnosi glowke, ale tak kolyszaco i mam wrazenie, ze sie meczy, wiec nie chce Jej jeszcze przesilac :-( Tak jak pisze mitaginka, kazdy dzieciaczek rozwija sie swoim tempem wiec nie panikuje...

po drugie mam troje dzieci i pelno kolezanek tez dzieciatych i meczy mnie to jak siedzą kumoszki (broń boże was tak nie nazywam, pierwszymi dziećmi mamusie lubią się chwalić:) ) no i siedzą sobie te kumoszki na kawie albo w parku albo na imprezie i mowia ktorej dziecko co to robi, albo czego nie i tak sie przechwalają!! ja zawsze wtedy mówię że moje dziecko miało miesiąc jak zaczelo chodzic a teraz to juz sinusami i cosinusami sie zajmuje:-D no i po temacie:-D

nom, niektore kobiety-matki to tylko o swoich dzieciach potrafia rozmawiac. Ja kocham swoja Malude nad zycie, ale uwazam, ze to zgredzialosc rozmawianie tylko o dzieciach, przeciez oprocz tego sa inne rzeczy na swiecie, o ktorych mozna rozmawiac... No wiec strasznie mi sie podoba, co to napisalas o tych sinusach i cosinusach :-D :-D

reklama
Wpadłam podbić kartę :P. Tornado pojechało. Było nawet miło i wczoraj Ślężę zaliczyliśmy a dziś z mężulem i z dziećmi jedziemy do Wrocka na ryneczek :) Relacje później . Może i jakie fotki wstawię :) Wrocławianki wybiera się może któraś?

ja tylko powiem dzien dobry
marma fajnie ze przetrwalas

a moj mlody, pierwsze co rano zrobil? poszedl na nocnik siusiu!! a pamper suchy:-D - dranissimo to napisalam w ramach chwalenia sie dziecmi:-D

Morgaine- juz na nogach?? po wieczornym nie spaniu :-)
w sumie ja zasnęłam o 23.30 a juz od 7 na nogach. teraz jak tak gorąco to mamy gorsze noce-chyba pic sie chce bo pobudka o 1.30 o 3 potem 5,6,7 o 1 to długo jadła wiec głodna a potem tylko kilka łyków wiec chyba tylko pic.

Dzień dobry!!!

Alle szykuje się upał!!!My za chwilę na podwórko,obiadek na piecu to będę co chwila doglądać...

morgaine-miałam babcię w bb,ale zmarła,więc już tam tak często nie bywam...mieszkała na ul. Zgody,zawsze uwielbiałam jeździć w jej bliku windą i patrzeć w niebo na szybowce...
Jakby co-ja mieszkam 1,5 godz,drogi z bb,to zapraszam kiedyś;-)

Uciekam,bo dzieci się niecierpliwią......................................

hej hej :-) my wczoraj tez caly dzien na powietrzu. najpierw ten dzien rodziny w przedszkolu, bardzo fajnie, dzieci dumne, pieknie spiewaly i tanczyly :-) potem dzieci szalaly w basenie na tarasie u szwagierki, maly kimal w lezaczku, a my sie opalalismy (ja nogi tylko, oczywiscie) a jeszcze pozniej - grill firmowy :-) wrocilismy do domu o 23!!! a moj Elfik kimal od 17.40 do 22.40!!! caly grill w wozku przespal ;-)

ja tez nie lubie chwalenia sie, ale w sumie - przeca to sa normalne etapy rozwoju, u kazdego dziecka inaczej i ja sie w ogole tym nie przejmuje, ze moj to z czyms tam w tyle jest- dla mnie jest najmadrzejszy, najsilniejszy i najpiekniejszy, w ogole nie do porownania z innymi, niestety, taka prawda ;-)
ale na BB zdarzylo sie pare razy, ze wpadaly jakies dziwne mamuski i np jak nasze dzieci mialy roczek, to chwalily sie, ze ich dziecie to juz mowi wyraznie "czekolada" :-D :-D :-D albo ze dwulatek jezdzi na rowerze dwukolowym bez dodatkowych kolek, takie tam ;-) i wpadaly tylko po to, zeby sie pochwalic.
ja mowilam, ze czytam na noc dzieciom pana tadeusza i ze juz inwokacje recytuja przez sen.

ale jestem dumna z moich dzieci i tez sie czasem chwale, a co! to moja duma i radosc!

dobra, ide, sniadanie na stole ;-) milego dnia!

a mi się znudziły spacery pod domem. :-( tzn mamy las pod domem ale ile mozna do lasu?? morze tez mi się nudzi, a dalej mi sie nie chce jezdzic. hm....
marudzę wiem ale juz bym na plac zabaw poszla albo na basen. o musze sprawdzic od kiedy na basen mozna, wiecie cos o tym?? oczywiscie chodzi mi o malenstwo a nie o mnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry