• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2011

Mój mały jakiś fajniejszy się zrobił, tzn. czasem się uda wyjść na spacer, ma dłuższe przerwy od cycka, wszystko ogląda. W końcu się nie denerwuję jak goście przychodzą, że muszę z nim uciekać, bo chce cyckać.
Może pomaga mu masaż Shantala, relaksuje się i jest spokojniejszy? Polecam w każdym razie.

Do nas dzisiaj tatuś w końcu przyjeżdża po 3 tygodniach. Jej, jak się stęskniłam. Tylko egzamin mam w poniedziałek ostatni i nie wiem jak się zorganizuję z tym wszystkim. Pewnie zajrzę to dopiero w poniedziałek.

reklama
Hej dziewczzynki

Wpadlam sie zameldowac przy kawce, nie mam jakos nastroju na pisanie, Liia ma skok chyba, wczorj prawie wcale nie spla i w nocy dwie pobudki na butle:szok:
Nie pisalam wam chyba ale Olem bylismy na cystografii i nie dosyc ze malego wymeczyli to jeszcze badanie sie nie udalo bo ma stulejke i chca mi go usypiac i jakis zabieg robic na co oczywscie sie nie zgadzam. Bylo to we wtorek i jakos od tego czasu mam podly nastroj, pelno mysli w glowie.
Poza tym ciagle siedzimy w necie i szukamy auta, oczywiscie jak to zwykle bywa mamy za malo pieniedzy na taki jaki nam sie podoba a za duzo na gorszy :sorry:
Pogoda fatalna a za tydzien kuzynka przylatuje... wszytsko jakos do doopki

aenye- oj zazdraszczam możliwości weekendowych wypadów nad morze:tak:oj chciałabym mieszkać nad morzem:-) ale to chyba tak już jest jak się jest blondynką to wolałoby się być brunetką i na odwrót:-D a gdzie w łebie park dinozaurów jest???? my mamy i owszem niedaleko park miniatur i dinozaurów ale jeszcze nie byliśmy- także zapraszam:tak: fajnie jak dziecko ma pasje i daje mu to radość:tak:

jola - glowka do gory,bedzie dobrze:o)

aenye - tak,tez pamietam czasy nastoletnie i wysypianie sie do oporu,ale niestety skonczylo sie...:-D
aaa spaghetti bolognese-sloiczek hippa,jak oliver skonczyl 3 m-ce zaczelam urozmaicac,1-szy byl bananek(wszystko slioczkowe) 3-5 lyzeczek przed mleczkiem,soczki poczatkowo rozcienczane woda:o) a teraz regularnie obiadek,deserek etc...wszystko mu smakuje oprocz kaszki.probowalam wszystkie mozliwe smaki...beeeeeeeeeeee...

pandorko - tez chcialam kiedys mieszkac nad morzem...nie udalo...zostaja mi tylko wakacje...jeszcze 6 tyg. i bede w ustce:happy:

Hej laski.dzis zapowiada sie busy day.mala z babcia ,ja musialam porobic cos na mieszkaniu i odnalezc kilka zagubionych w akcji rzeczy.do tesco w koncu nie dojechalam,dzwonilam czy sa czynni ale oczywiscie nikt nie odbieral az sie wkurzylam a na sieci nie mozna bylo znalezc info o ktorej otwieraja po swiecie:(dzis tam wpadne na chwile ale juz sie nie ludze ze jeszcze jakies fajne zabawki zostaly.pozniej fryzjer (naraszcie!) a popoludniu spotkanie z przyszla mama chrzestnej malej.przyjechala dzis z Warszawy wiec juz nie moge sie doczekac tego wieczoru:):-)
probowalam instalowac wczoraj suwaczek to mi sie kurna chata jakis blog pojawil:)))suwaczek wyszedl ale nie chcial sie wkleic tam gdzie powinien:)))no nic bede dalej probowac metoda prob i bledow.
co u was dzis slychac,jak dzieciaki daly pospac?

a ja mieszkam nad morzem i uciekam zawsze nad jezioro. Mąż do 7-go roku zycia mieszkał w Helu i uwielbia morze i w tym roku bedzie budował domek na naszej tzn teściów działce w kopalinie czy jakoś tak

reklama
pandora - jak sie dobrze zabezpieczycie,to sie nie ma czego bac,a maly i tak prawie cala droge przespi:o) nasz rekord byl w 1997r. kimberly miala 3 tyg. i wybralismy sie do bydgoszczy 1000 km:o)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry