Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale hit
wczoraj zwyzywałam M. za to ze jest na szkoleniu, a dzisiaj...przysłał mi kwiaty :-) przynajmniej coś miłego![]()
my idziemy na szczepienie 8.07 znowu 2 wkłucia i rota do wypicia... no i 320zł nie nasze... ale to już na szczęście ost. dawka![]()

morgaine, o kurcze.. biedna mala.. uoraju :-( raz Fiol dostawal zastrzyki, ale mial juz ponad roczek. kurka :-(
a jak uspokoic.. no ja improwizuje ;-) zwykle pomaga odlozenie do fotelika, przykryc pielucha i smoka dac i bujac. ale nieraz nic nie pomaga i trzeba czasu.
kurde, za godzine wychodze. bardzo bym chciala ich obu zaszczepic dzis, trzymajcie kciuki. potem wyjezdzamy i nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo tak wracac na samo szczepienie.
i matko z synem, mam taki syf na chacie, az mnie serce boli, ale nie chce mi sie sprzatac! moze po poludniu.. o maj got...
no ale przy niej to ja mam muzeum codziennie hahahahMy też 8-go szczepimy 6w1, pneumo i rota ale ostatnio to zostawiliśmy u pani dr 820pln (szczepienie + badanie bo teraz prywatnie chodzimy), tym razem pewnie o tę samą kwote portfel sie uszczupli...my idziemy na szczepienie 8.07 znowu 2 wkłucia i rota do wypicia... no i 320zł nie nasze... ale to już na szczęście ost. dawka![]()
nati co tydzień??????? łożesztymój!!!!!! ja jak raz do roku na urodziny dostane to sie cieszemój mi się stara kupować co tydzień ale ostatnio nie kupił a dzisiaj mnie tylko wkurza!!!!!!

no wscieklizny dostaneeeeeeeeeeee kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mam nadzieje, ze wszystko z nim jest ok, bo szajby dostane.