Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jak u Was z rota?
(...)
I jeszcze pytanko : czy któraś z Was odczuwa ból pleców, kręgosłupa?
ja wczoraj sie mega wnerwilam. postanowilam umyc te okna po remoncie, oczywiscie mialy byc wyczyszczone, ale bloto normalnie. i myje, myje.. i nijak nie da sie! i sa tak porysowane, ze SZOK - po prostu do wymiany! normalnie pelno rys, dlugich i glebokich, a ten plastik wokol szyb - caly zryty, syf sie dostal do srodka i nie da sie tego nijak wyszorowac!!!
bede dzwonic tam z afera, chce, zeby mi wymienili!!!
Jola- niedorozwój stawów biodrowych i w badaniu ortopedycznym niepełna ruchomość. objawia się to że jak leży na pleckach i dociska się nóżki tak jak żabka ( do brzuszka i rozszerzyć) to lewa spokojnie podłoża dotyka a prawa nie, fałdki czekaj zaraz sprawdze :-) fałdki równe
ale jak pisałam wczoraj już dotykała i teraz też dotyka więc już nie wiem o co chodzi nawet wydaje i się że lepiej niż lewa.
Na badaniu usg było widać, że kulka stawowa nie jest po środku więc może te kilka ćwiczeń pozwoliło na wskoczenie we właściwe miejsce.
Szeroko pieluchować mamy tylko jak nie gorąco jak gorąco to jak najwięcej na brzuszku węic nie jest źle bo akurat na brzuszku to uwielbia leżeć.
Na początek mam prośbę o głosiki na córkę koleżanki, bo ma szansę wygrac, a niewiele jej brakujeNosidełko do noszenia niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
z góry dziękuję![]()