reklama

Kwiecień 2011

reklama
MamusiaDorusia- dzięki i szybkiego pogodzenia się z mężem

Morganine
- wszystkiego naj dla 3 miesięcznej Niki od 3 miesięcznej Asi

u nas w końcu ślicznie więc zaraz spacerek, my już posprzątane, zjedzone, kawka właśnie pita a mała zaraz idzie spać :-)

miłego dnia

heloł dziewczynki:)

ja juz dzieci rozwiozłam w świat:-D tzn. pkole, a mlody do niani na 4 godz bo mloda wczoraj tylko rece i rece i zero snu wiec dzisiaj sie zabezpieczylam:-D
kurde czytam ze wasze pociechy tez wczoraj niespokojne...moze są meteopatami i wyczuły zmianę pogody:-D wszak wczoraj 30st dzisiaj 15:( a ja dizeci rano ubralam w kr.spodenki, mloda samo body, otworzylam balkon zeby wziać buty Niko a tu zimnooo, no i przebieranko...
po 10tej na zakupy dzieciowe:-D butelka, smoczek i pewnie jakis ciuszek dla mlodej:-D
mloda wypluwa smoka i b.rzadko go uzywa. (kurcze rzadko naprawde przez 'rz' kto tam po filologii??!! petinka? a tak okropnie piszesz no;-):-p)
mam nadzieje ze sei calkiem pozbedziemy tego smoka, tylko gryzak ją wkurza, kupilam inny, ale jeszcze nie wyparzylam, dzzisaij jej dam, moze latwiej bedzie sie jej trzymac...

a w ogole to dalej mam katar... i w ogóle jak zwykle nic mi sie nie chce:-D poprasowac musze i odkurzyc. a co na obiad?? nie mam pojęcia :confused: jakies propozycje??:-D

edit: TO DZISIAJ JEST DWUNASTY??!! HEHEH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ASI OD WERONIKI:) i dla reszty trzymiesieczniaków tez sto lat!! ale chyba tylko my dwie nati urodzilysmy 12tego nie?

dorusia na pogodzenie sei najlepszy jest sex:) bez słów hahah skoro tak lubisz milczeć:-D
laski podziwiam. ja w życiu bym dluzej niz 2 godz nie milczala....no chyba zeby go w domu nie bylo:-D

Ostatnia edycja:
Hey
coś dziś pochmurzone ale temp już ponad 22' tak że zaraz małego przebieram i na dwór fruuuuuuuuu
Ale miałam wczoraj dzionek, zapinkalałam jak mały samochodzik - skosiłam trawniki, umyłam okna, częściowo prasowanie zrobione i wieczorem padłam na siedząco:szok: chciałam Was trochu poczytać, otwarłam lapka i ok 2 w nocy obudziłam się w tej pozycji:szok: kurna! połamana jestem jak stara babinka - a mężula to nawet nie zauważył że mnie w łóżku nie ma, noszzzz :wściekła/y:

Aaaaaa i maluch miał znów powrót kolki - wieczorkiem po kąpieli ładnie usnął a po pół godz budzi mi się z histerycznym płaczem, prężenie, wyginanie:-( długo to nie trwało ale tak bym chciała, aby już kolki mineły definitywnie

mitaginka a Martynki płacz nie jest też związany z bolącym brzuszkiem? może coś zjadasz co jej nie odpowiada....

nela mój maluch po piątkowym szczepieniu też miał stan podgorączkowy, podałam nurofen dla dzieci w czopku

baby fajnie ći że maluszek usypia sam :tak: u nas to narazie niewykonalne chociaż nie narzekam na wieczorne usypianie - po kąpieli jedzonko a potem 5 do 10min bujania przy koniecznie włączonym okapie:-D (czasem uśnie przy cycku to okap ma wolne:-D)

morgaine ja odmrażam pomidorówke bo nie mam pomysła i chęci do gotowania

o to ja ugotuje pomidorówkę a na drugie pomysł nati;-) dzieki.

mówią o bungee, czy bezpiecznie czy nie... skoczyłam kiedys, ale drugi raz bym tego nie powtórzyła:-D

a tego nie wiem :), ja FB tylko własniue do citeczek z bb używam dodaj mnie do znjajomych to cię moge dodac do grupy inaczej nie umiem
ja to:
Natalia Ola Kowalska :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry