Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mala_mysz ale jednak jestem dopiero w I trymestrze i tego boję sie najbardziej, może jakby bylo później, to strach byłby mniejszy, zwłaszcza że mam zagrożoną ciążę i żadne wizyty u dentysty zwłaszcza strsujące nie są na tym etapie wskazanemam ogromną nadzieję, że jakoś mi się to uspokoi...
Witajcie dziewczyny,
Chciałam nieśmiało spytać czy przyjmiecie mnie do grona kwietniówek? Wg OM termin mam na 1 maja, ale wg usg od 26-30 kwietnia i lekarka przewiduje ten kwiecień. Pisałam również na majówkach ale jakoś tu mnie do Was ciągnie.
Napiszę trochę o sobie. Jestem mamą Oliwki już prawie 5 letniej, Teraz chyba będzie chłopak -takie mocne przeczucie..zobaczymy.Niestety od początku maiłam trochę problemów, bo odklejała mi się kosmówka i krwiak był. leżałam dwa tygodnie plackiem, teraz już wszytko ok krwiak się wchłonął. Z pierwszą ciążą nie miałam żadnych problemów, a teraz bardzo się wszystkim stresuję.Ale to chyba każda z nas tak ma. 16 idę na badanie genetyczne, czytałam ze już większość z Was miała.
No nic to chyba na razie tyle![]()