reklama

Kwiecień 2011

mitaginko to już wiem co się dzieje:tak:
morgaine zmieniam pampersa bo jak młoda zasypia o 20-21 a budzi się o 3-4 to jednak pielucha jest pełna.
cucumber na następną rodzinną imprezę weź ze sobą wełniane skarpetki i czapkę uszatkę. Powiedz teściowej żeby ubrała bo się martwisz o jej zdrowie:tak:
po pierwsze jeśli chodzi o teściową 'lubie to' hahah jak nie ma lubie to, to sama sobie zrobię:)
po drugie ja jestem wredna matka, pieluchy nie zmieniam od 20 do 6-8 rano!! :szok: ale ja od 5 lat nie śpię, nie od 3 miesięcy:-D a poza tym kup brak, jakby byla to bym zmienila, bo mloda w kupie 3 min nie poleży...:-D
Moj szczescie po wierciolo sie po krecilo ale spi... uffff moze bedzie lepiej
ORGAINE HAHAHA f\dzie mi to M wcielo

Mitaginko mzoe to te przyprawy sama nie wiem u mojego taty w sklepie byli dzis ludzie z dzieciatkiem w wieku naszych skarbow i mowili ze takie grzeczne a dzis non stopa ryk mozze to ta pogoda bo u nas raz cieplo raz zimno

nie wiem co komu mialalm napisac ale czuje sie dzis jakby sto koni mnie przelecialo a tu od 4 dni ani jeden ;-)

Znowu matka wychowujaca samotnie maz pojechal po opony na nowe alusy :crazy:

zaraz ide sie kapac ale boje sie ze sie obudzi i rozryczy a wtedy to juz nie zasnie a jak szybka reakcja to jeszcze da sie utulic.
Pije LECHA FREE i tak mi dobrze tak mi rob hehe :-p

Jakis glupi humorek mam....

Kurcze biedna Zosienka (*) serce sie kroi...
o co chodzi z Zosieńką??

baby kiedy emigrujesz? kurde ja mam nadizeje ze wypali nam niedlugo to spotkanie w katowicach, ja nie mam za bardzo co z mlodym zrobic a z nim jechac to troche crazy... a M jak ma wolne to w ogrodzie buduje, zrobilismy wiate, kupilismy stol i lawy:) polozylismy ladny tynk na sciane, jeszcze podloge wylozyc kafelkami i mozna grillowac w pieknym otoczeniu:)

no ale wracajac do tematu to musze mu jeden dzien wolnego zrobic coby z niko zostal a ja sie wyrwe do katowic.
kto by chcial sie spotkac? madziarkas, mitaginka, pandora, baby, kto jeszcze?? gadajcie i ustalimy wspólnie termin....

jankesowa ja nie wiem gdzie leszno ale moze przyjedziesz?:-D

reklama
Morgaine sliczne ,uwielbiam szydelkowe czapeczki i wszelkie cuda dla dziewczynek ,obie czapy nieziemskie.musze mojej tez takie zamowic ale narazie to jest jezdzenie za rzeczami do mieszkania,wlasnie wrocilam a mala wcale steskniona za mna nie bylo,franka jedna.

Niech mojego W szlag trafi
Wika obudziła się z jęczącym amoku , ryk nie z tej ziemi a ten wchodzi do pokoju i gada ze to ja dziecko wybudziłam i to dlatego ze jej się coś przyśniło a ja tak od razu panika. Kurna kiedy widzę, ze ma atak brzuszka bo się pręży i napina a ten swoje. Dałam jej espumisan i chwila moment i lecą gazy a ten mi tu o snach dziecka gada. Znawca- znachor najlepiej tylko ocenia innych a sam ***** przy dziecku robi.
Już mi dziś ciśnienie raz podniósł, chciałam się do niego przytulić to usłyszałam “odsłoń TV” usłyszał w odp tylko trzaśnięcie drzwiami i teraz jeszcze to z Wiką. NIECH GO SZLAG!!!
Poryczalam się

Ostatnia edycja:
herbatita jak obserwuje nasze posty na temat naszych chłopów, a już 7 miesięcy je obserwuje:-D, to neistety te tłumany, matoły, prostaki są raz kochane, że można by ich na ołtarz wynieść,a raz zachwoują się jak Twój W...!!!! mój też jest chodzącą poradnią laktacyjną i każdy płacz wiąże z kolkami, a W KOŃCU WIEM CO JEST MOJEJ CÓRCE. albo przynajmniej co jej nie jest:-D

ja nie wiem, ale oni nie potrafią być normalni...co chwilę im coś odbija...

no poza mężem baby i mitaginki, ale to podejrzane jest:-D:-D buziak:*

p.s. miał Cię pocieszyć ten post, a wyszła mi z tego groteska. przepraszam:(

Heloł,ale napisałyście!!!

A u nas druga kupa,jupi:-) (wiem,wiem,głupia z kupy się cieszy)

jankesowa-no to Gracjanek mocny,gratuluję sukcesu!!!

mitaginko-jasne,że lepsza opaska w takie upały.Jak chcesz coś z Kauflandu w W-wiu,to daj znać-to zaledwie 15 min.ode mnie,więc nie ma problemu;-)

morgaine-śliczne te czapusie!!!Mam to szczęście,że moja mama szydełkuje i córcia była i jest zaopatrzona w takie cudeńka.Bo są przeurocze!!!

eywa-zdaj potem relację z tego grila!

adi-witam ponownie i pojawiaj się częściej.Bić Cię nie będziemy;-)

My dziś w spacerówce na leżąco,o wiele wygodniej i małemu się podoba (gondola w praniu).
Ja w nocy też pampera nie zmieniam,na początku jak w nocy były kupki-to tak.Mam pampersy 4,są tak chłonne,że 12 h i nic nie przecieknie!!!

Chyba tyle na dziś,kładę się,bo rano na morfologię z Karolkiem,oby było lepiej!!!Dobrej nocki kwieciste!!!

herbatita teraz mi mówisz jak ja już dwie zakupiłam.

wiesz co, chłopem się nie przejmuj, oni są od robienia i picia browara;-) my się zajmiemy całym światem:-D
zresztą gdyby nie sex to by nie byli potrzebni:-D

heh lesbijkom w ogóle nie są potrzebni:-D ale one przesadzają:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry