reklama

Kwiecień 2011

Heloł!!!

Pogoda się poprawiła,wróciliśmy z dworu,zaraz obiadek a po południu do znajomych idziemy.Noc do bani,pobudka co 2 h ale nie na cyca,Karol budził się z lekkim płaczem.Ponosiłam go trochę i tak w kółko.Dopiero od 4 spał aż do 9 bez pobudki;-)

Aaaaaaaaaaa i jeszcze mały sukcesik-Lolo z brzuszka na plecy się przekręcił,ale pewnie to było nieświadome..:-D

reklama
wróciliśmy :-(
w końcu szybki internet :-D
mała prze szczęśliwa śmieje się cały czas. wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

tylko spać nie chce :-(, leży i dalej śmiech

Ostatnia edycja:
jupi, jupi, jupi drugi dzień zanęła bez ryku :) i już po 19tej śpi i nic ;) no fakt od 24tej budziła się na cycocha co 2h, ale co tam najważniejsze że zasypia jak człowiek ;) (Alexandra - ja niewyspana ;)

młody u dziadków sprzedany na noc (przyjechały kuzynki, bliźniaczki, 6latki) - zadyma na całego :)

Nati, dobrze że młoda w domu szczęśliwa :)

Mitaginka - miałam Ci pisać że dobrze że to nie marynarz :) a zobacz jak Ci pomaga chłopina

mamusiaDorusia - gratki "akrobacji"

otwieram piwko i lecę może trochę w ogródku podziałać

u mnie z moim też burzowo od jakiegoś czasu....... :(

Witam sie! szykowałam sie na ciężka noc a tutaj zasnął o 20 i pobudka o 24 i potem o 4 i norma że o 7 już po gaduchy ale wyspałam sie nie mam co narzekac. Dziś już też moje dziecko inne. Tzn prawie normalnie . Skoki zauważam trwają 2-3dni mały bardziej marudny bo ogólnie dziecko mam prze kochane .
Mitaginka Mąż napewno chce dobrze ale też bym zła była nie ukrywam.
Więcej grzechów nie pamiętam heh żart pisze z komórki i nie mam podglądu na posty więc nie wiem co lun

witam :-)
my niedawno wrocilismy z grilla-parapetowki u znajomych...mlody malo towarzyski przespal w chuscie wiekszosc imprezy a jak jedna czy drugia ciocia wziela na rece to sie rozplakal - nie ma to jak mama :-) teraz sobie spiaco-marudzi wiec chyba zasypia, starszak oglada bajki a maz sie zmeczyl i zasnal ;-) jeszcze z godzinka i poloze starszaka i bede miala wolny wieczor moze jakies pifko wypije bo oczywiscie na grillu abstynencja :-D
jankesowa dobrze ze twoj maluch grzweczny bo masz co nosic gdybys musiala to ciagle robic to wspolczuje twoim plecom :tak:
nati moj starszak tak mowi odkad wrocilismy znad morza "nie ma to jak w domu co mamo" :-D
hatorska fajnie masz z dziadkami tez chetnie bym od czasu do czasu sprzedala starszaka na noc :-)

wilmek u nas goscie a ja siedze z malym niby spi a co chwila steki jeki jak dupci nie po lulam do robia sie oczy jak 5 zl ;-)

Maz gosci zabawia a tu ani sie kapac ani nic.... nianie z monitorem mam ale z co z tego za nim ja do biegne to jzu syrene bedzie.....
WILMEK gratulacje dla 3 miesieczniaka :-)

wilmek u nas goscie a ja siedze z malym niby spi a co chwila steki jeki jak dupci nie po lulam do robia sie oczy jak 5 zl ;-)

Maz gosci zabawia a tu ani sie kapac ani nic.... nianie z monitorem mam ale z co z tego za nim ja do biegne to jzu syrene bedzie.....
WILMEK gratulacje dla 3 miesieczniaka :-)

mam to samo goście w domu, mąż pifffkuje z kumplem a ja siedzę i usypiam dziecko. A w sumie to wk... jestem bo podsłyszałam że mój W proponuje kumplowi wakacje z nami:szok: a miały to byc nasze pierwsze wakacje w trójkę. Migatinka a Ty zla jestes jak Twoj jeżdzi na szkolenia.
Qwa mać...... to teraz tak będzie, oni beda pifffkowac na plaży a ja non toper z dzieckiem i dla mnie dzien konczy sie max 20:00
I na dodatek mamay jechac jednym autem. to ja w samochodzie 8-9h bede jak sledz siedzaila z tyłu z dzieckiem a panowie z przoodu i to wygodnie. Juz mi sie odechciało wyjazdu
sorki ż etak egoistycznie ale nie mam sily
ide sie wykąpać i poryczeć w łazience

edit: aaaa i zapomniałam mamy mieć jedna kwatere i ten sam pokój, a załatwilismy sobie specjalnie 3 osobowy bo z dzieckiem. Kur.... i jak tu sie cieszyc

Ostatnia edycja:
jankesowa dzieki alez zlecialy te 3miesiace :-)
herbatita a moze kolega sie nie zdecyduje 3mam kciuki zeby odmowil :tak:
moj maly zwykle zasypia sam wiec jak cos to niania tylko melduje ze smok wypadl ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry