Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pani doktor powiedziala ze tak poprostu jes, kobiety pod koniec ciązy nie spia

Czesc dziewczyny,a ja dzis korzystam ze wszyscy wyjechali i zasiadlam sobie do komputera...
Obiadzik juz zrobiony wiec mam chwile...jesli chodzi o mnie to juz jest lepiej,poprostu mam anemie i serduszko wariuje a moj gonekolog stwierdzil ze nie mam,ze takie wyniki moga byc,biore żelazo i zobaczymy...prowadze narazie oszczedzajacy tryb...bol brzucha tez ustal czasem tylko jak cos wiecej porobie to boli ale juz nie tak jak wczesniej
Widze ze o opryszczce piszecie...tak szkodzi,ja pytalam ginka bo moje kochanie czesto ma,choc ja nie mam i nigdy nie mialam to moge byc nosicielem wiec chyba w 26 tyg powinno sie zrobic wymaz z dróg rodnych i sprawdzic,potem sie podaje antybiotyk i chyba przed samym porodem tez sie go bierze...podobno moze byc grozna,niszczy ukl nerwowy dziecka do tego stopnia ze nawet moze umrzec,ale ile w tym prawdy to nie wiem,wiem ze teraz jest akcja-mama bez opryszczki,podobno mozna za darmo sie zbadac,jak bede u ginka moge popytac,ale to dopiero 20 wiec moze ktoras wczesniej pojdzie to niech podpyta,czasem lepiej dmuchac na zimne...
Mnie rzadko cokolwiek się śni a jesli już to głupoty ale nic konkretnego. Co do opryszczki, grożna jest ale opryszczka dróg rodnych, wargowa nie. Z taką trzeba uważać dopiero po porodzie, była już sytuacja że zmarł noworodek którego całowała matka z opryszczką. Dlatego ja mojego synka do roku całowałam wyłącznie w główkę, choć ani razu opryszczki nie miałam :-)

moje usg genetyczne było bardzo ubogie choć robiłam dwukrotnie. Ale za miesiąc pojadę do Łodzi i wtedy będę usatysfakcjonowana :-)
Ale fakt faktem, najwięcej chorych dzieci rodzą młode kobiety, jak czytałam grupą największego ryzyka jest ta rodząca poniżej 20 i powyżej 40 lat.