Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pani doktor powiedziala ze tak poprostu jes, kobiety pod koniec ciązy nie spia

Czesc dziewczyny,a ja dzis korzystam ze wszyscy wyjechali i zasiadlam sobie do komputera...
Obiadzik juz zrobiony wiec mam chwile...jesli chodzi o mnie to juz jest lepiej,poprostu mam anemie i serduszko wariuje a moj gonekolog stwierdzil ze nie mam,ze takie wyniki moga byc,biore żelazo i zobaczymy...prowadze narazie oszczedzajacy tryb...bol brzucha tez ustal czasem tylko jak cos wiecej porobie to boli ale juz nie tak jak wczesniej
Widze ze o opryszczce piszecie...tak szkodzi,ja pytalam ginka bo moje kochanie czesto ma,choc ja nie mam i nigdy nie mialam to moge byc nosicielem wiec chyba w 26 tyg powinno sie zrobic wymaz z dróg rodnych i sprawdzic,potem sie podaje antybiotyk i chyba przed samym porodem tez sie go bierze...podobno moze byc grozna,niszczy ukl nerwowy dziecka do tego stopnia ze nawet moze umrzec,ale ile w tym prawdy to nie wiem,wiem ze teraz jest akcja-mama bez opryszczki,podobno mozna za darmo sie zbadac,jak bede u ginka moge popytac,ale to dopiero 20 wiec moze ktoras wczesniej pojdzie to niech podpyta,czasem lepiej dmuchac na zimne...
Mnie rzadko cokolwiek się śni a jesli już to głupoty ale nic konkretnego. Co do opryszczki, grożna jest ale opryszczka dróg rodnych, wargowa nie. Z taką trzeba uważać dopiero po porodzie, była już sytuacja że zmarł noworodek którego całowała matka z opryszczką. Dlatego ja mojego synka do roku całowałam wyłącznie w główkę, choć ani razu opryszczki nie miałam :-)

moje usg genetyczne było bardzo ubogie choć robiłam dwukrotnie. Ale za miesiąc pojadę do Łodzi i wtedy będę usatysfakcjonowana :-)
Ale fakt faktem, najwięcej chorych dzieci rodzą młode kobiety, jak czytałam grupą największego ryzyka jest ta rodząca poniżej 20 i powyżej 40 lat.