reklama

Kwiecień 2011

moja cały czas ma czerwone pod szyją,bo właśnie albo ślina,mleko,i pot,i nie miło pachnie też,a przemywam przegotowaną wodą, i od czasu do czasu lanoliną machnę .

reklama
emi25 - Filip pod szyja to nie ma czerwonego, tam mu sie zbiera brud :-D mleko, to też mu przecieram wacikiem 3 raz dziennie. On ma to jeszcze niżej a jak poślini koszulkę i jest mokra to że robi się czerwone.

no bo Sandra właśnie ma czerwone od tej zbieraniny tam wszystkiego,a niżej to nie ,źle zrozumiałam ;p,wrażliwa skórka,lekarz na pewno coś doradzi .

idę porobić coś w kuchni,jakieś jadło,jestem sama więc nie muszę się spieszyć :-),mąż w pracy ,syn jak zwykle w domu go nie utrzymam,ma u babci swoją koleżankę i cały czas razem chodzą sobie heh.

ja zasypuje pudrem to czerwone pod szyjką po myciu i jest super. Puder ładnie zasusza, bo maść bardziej zbiera ten brud i robi kulki :)

ja sudokremem smarowalam i tez ladnie zasuszylo :-) A to ze np bepanten tylko zbiera brudek i rozjatrza to to prawda, bo probowalam wszytskiego ;-)

Laseczki a jak z ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną ? Wcinacie?
Mama uksiłą pyszne ogóraski... mam chęc je wszamac:-p

ja wcinam ogoreczki, mniam mniam ;-)

Dziolchy, jakie macie foteliki samoch.? Ciagle te najmniejsze? Ja sprzedalam wozek razem z fotelikiem i chwilowo jestesmy bez niczego i tak sie zastanawiamy co kupic [fotelik]? Moze cos wiekszego juz? Tylko, ze kurna chata moja jeszcze nie siada - probuje co prawda, ale to nie to samo :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry