reklama

Kwiecień 2011

hej ,witam się i ja
po stercie prasowania (tak, ja z tych prasujących każdy bodziak;)) w nocy pobudki co 30-40 min więc norma;) a dziś wycieczka mała na spacer po kołobrzegu.lenia miałam masakrycznego na robienie w domu czegokolwiek, wiec pojechałam,żeby nie mieć wyrzutów sumienia, mała miała debiut w nosidełku womar czy jak on tam, nawet fajnie
dziś się buntuje i nie idę spać z kurami, doszłam do wniosku,że wtedy zaliczam tylko więcej pobudek (bo wcześniej się zaczynają) a wyspana bardziej nie jestem, no nic, czekałam na lepsze noce najpierw do 4 miesiąca,żeby zaczęła jeść inne rzeczy i więcej , potem aż załapie butelkę, żeby się najadła i spała, potem na koniec 19 tyg i koniec skoku, teraz już na nic nie czekam, heh co będzie to będzie;)
Mercedess mam nadzieję,ze szybko rehabilitacja załatwi sprawę
Mitaginko zdrowiej kobieto!
Nati a mała serio tym laptopem już zainteresowana?:)
Cucu mam nadzieję,że wkłucie będzie szybkie i bezbolesne
Herbatita jaką to nam pogodę szykują na niedziele,co?:)

więcej nie pamiętam:)

oj nieciekawą, gdzies doczytałam ze nawet 10-15 st brrrr zimno,i co ja założę:wściekła/y: oby tyle stopni nie było we wrocku
dzis po spotkaniu w kościele, zirytowałam się i grrr "zgrzeszyłam" nie ma to jak dyplomatycznie upomnieć sie o kopertę:wściekła/y: jutro muszę iść do spowiedzi
Petinka, Marma byc może będę na targach, ma być tam tez moja siostra ze swoim stoiskiem z pracy wiec chciałabym ich zobaczyć,a po 16tej na scenie mają jakiś pokaz; tak wiec kto wie kto wie pewnie tam bede( ale nie na scenie;-))
sorki reszty nie docztałam padam na twarz
zdrówka chorowitki, przespanych nocy itd
gratulacje jedzonych nowych potrwa( docztane na Fb)

reklama
Ja oglądam tv, czytam bb i żrę ptasie mleczko.. a potem się dziwię że samara duża... dzieciaki śpią i pewnie zaraz też dołączę. Dzisiaj mi mała dała popalić – byłam w aptece i zakupiłam żel na ząbkowanie i jutro go wypróbuję.
Ambitnie też zaczęłam prasować i teraz wygląda u mnie tak: deska rozstawiona, ciuchy do prasowania na tapczanie, reszta na suszarce w chacie bo strasznie wieje u mnie i czekam na jutrzejsze chęci i zapał :) wszystko Milki wyprasowane - została reszta

I moja Mila obraca się od tygodnia dopiero i tylko przez lewe ramię..

nie dałam i nie dam, w mońcu chrzest jest bezpłatny i będę sie tego trzymać, co prawda co łaska ale ja łaski nie mam, kurna mnie nikt nie daje kasy
no ja też zobaczę jak to będzie wyglądało u nas, bo jak był chrzest mojej chrześnicy kupe lat temu to było dużo chrztów i kazali rzucać na tace ofiarę,jeśli teraz też tak będzie, to się zastanowie;) a jest u nas 15 chrztów w niedziele:szok:

o rany 15?ł:szok: u nas 4 i zastanawiam się ile cala msza potrwa, czy Wika wytrzyma na rekach a ja w wąskich butach;-) Na tace mogę wrzucić ale koperty im nie dam

macie jakiś pomysł gdzie kupić książeczkę interaktywną? widziałam kiedyś w c&a ale juz nie ma

no nic dziewczynki, uciekam do łózia jednak, moja gwiazda śpi już godzinę:szok:ale pewnie jak tylko zamknę oczy będzie jęczała, zawsze tak jest, ma radar jakiś na moje oczy, hehe

reklama
I ja też się poddaje. Nakarmiłam małą po kąpieli z jednego cyca, ona coś niechętna na jedzenie i czuję jak mi lewy zaraz eksploduje z nadmiaru mleka!! Ściągać mi się nie chce i poczekam do 3-4 na naturalny laktator. Dam radę mam nadzieję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry