Nadrobiłam i:
Aenye – spróbuj dać Felkowi samą łyżeczkę bez zawartości. Niech ją poogląda, pomemła a potem coś mu na nią nałóż. Na moją podziałało A zdjęcia przecudne!! Ja zmieniałam łyżeczkę bo jednej Mila nie lubi..
nati – biedna Karola.. tatusia nie zazdroszczę ale takie elementy niestety się zdarzają..
margola – moja koleżanka miała dokładnie taką samą sytuację!! Odebrała prawa, obecny mąż dał jej nazwisko i to jego uważa za tatę. Prawdy dziecko nie pozna bo i po co?? najgorzej jak ktoś „życzliwy” ją uświadomi.. a dziecko coraz starsze to też zrozumie pobudki rodziców.
Jankesowa – też zamierzam kupić nebulizator. A ten ma dobre opinie?? ja chciałam zakupić ten:
Nebulizator - Inhalator Medel Pro Soft Touch TANIO (1809029900) - Aukcje internetowe Allegro
opinie ma super – wiem od mam go używających ale „Twój” ładniejsze i tańszy.. napisz czy opinie na jego temat są też ok
eywa – gratulacje z okazji wypicia mleczka!! Dobre i 100 ml!! Cycol jak najdłużej i męża nie słuchaj!! ja po powrocie do pracy zamierzam karmić rano, popołudniu, wieczorem i w nocy i oby jak najdłużej. Chciałam aby w żłobku też było moje mleko ale ściągnąć nie mogę.. mleko mała wyssie a laktator nie.. ciekawe..
petinka – przeważnie dzieci boją się nebulizatora ze względu na jego „hałas”. Idzie się przyzwyczaić.. starszakowi to można maskę najpierw do misia czy lalki przykładać a potem on sam. Działa!!
asiunia – super że urodzinki udane!! też jestem tego zdania żeby dziecko się bawiło a nie przy stole starzy siedzieli!! Od 3 lat Sebcia robię mu w family parku czy na jakieś sali zabaw dla dzieci a na drugi potem zapraszam dziadków i rodzinę na torta i siedzenie przy stole.. z rozwolnieniem młodego nie pomogę – musi mały pić aby się nie odwodnił i lepiej do lekarza się przejść.. ja młodego raz odwodniłam przy rozwolnieniu i w szpitalu nawet motylka nie mogli wkłuć był taki „suchy”. Dobrze dać marchewkę z ryżem – jest takie cudo w słoiczku
mitaginka – odnośnie „mamusi” to się na fb wypowiedziałam.. szkoda tu powtarzać..
ducha – na chandrę jesienną otwórz sobie słoiczek jabłek i doceniaj jak dobrze go zrobiłaś
owca – jak jem to Mila nie spuści ze mnie oka a jej wzrok podąża za żarciem – moja krew
w sobotę byłam byłam z dzieciakami i kumpelą w parku pod miastem i było super – ceplutko, plotki, mała spała. W niedzielę też ładna pogoda i pół dnia też na dworze spędziłam. Mała o dziwo ładnie poszła spać po 20 i pierwsza pobudka o 4 Szok!! Budziłam się wcześniej bo cyce polsowały z nadmiaru mleka!! Odprowadziłam dziś młodego do przedszkola – lekko padało ale żal mi było młodej w aucie – póki może niech z mamcią spaceruje. Pospała a teraz grzecznie siedzi na leżaczku i śpiewa. I jednym okiem ogląda Brzydulę. Chatę muszę ogarnąć, 3 pralki do prasowania i na 16 zebranie w przedszkolu.. dobrze że obiad (kotlety z piersi) od wczoraj mam..