reklama

Kwiecień 2011

morgaine dokładnie wracam 31 października, dziś jak o tym myślałam to znów złapałam doła...

lenka fajnie, że jak bylaś w pracy to tatuś został z Oliwką :tak:

eywa AŻ tak wybredna nie jestem :-D, po prostu taki humor wisielczy miałam, to i nic mi nie pasowało, a poza tym czasu też za dużo nie miałam na dokładne oglądanie i wybieranie ;-)

reklama
ayene moja tak miała jak jej pierwszy raz sama ugotowałam, po słoiczkowej luzik, lekarka mówiła,że to może być reakcja na chemie w niej, albo po prostu organizm może tak zareagować, gorzej jkaby kilkakrotnie się to zdarzyło, u nas było tak,że kupa wyglądała jak przełożona z miseczki marchewka, ta sama konsystencja, zapach, no ale tylko raz się zdarzyło

kurcze rozglądam się na allegro za czymś w czym by niunia mogła spać, coraz zimniej w domu, u nas parter to ciągnie od piwnicy
a grzać pewnie zaczną w październiku, odłożyłam jakieś pajace, bo w sumie nie lubie,ale chyba by na teraz były dobre, bo nie wyrosła z nich, no ale muszę też kupić

edit pisząc tego posta Natalcia z takim płaczem się obudziła jak jeszcze nigdy w życiu:( niczym nie mogłam jej uspokoić,dopiero przysnęła ale coś czuje,że będzie bardzo źle, a ja siedzę i ryczeć mi się chce, a może ją boli? ostatnio ciągle te pobbudki z płaczem,ale nie aż takim

dziewczyny przepraszam ale co chwile mi siec pada

morgaine ktos zagadal moja szwagierke,ze fajny mam wozek i tak sie potoczylo.pozniej ta sasiadka przyprowadzila swoja kuzynkle w ciazy i obie kupowaly.dawalam im po niskich cenach bo teraz porownuje na allegro.2ch sprzedanych rzeczy zaluje moglam zostawic na pamiatke( 1wszego ubrana z 1wszych swiat:() ale duzo bylo w ogole nie noszonych 90 z metkami.srednio sprzedalam rzecz za 7 zl.pewnie jakbym sie znala na allegro to bym to drozej obchnela; te ciuszki z cartersa i absorby ,ale co tam ,mam teraz 3800 zl extra.a wydalam ostatnio na kurs hiszpanskiego i troche dupereli to akurat mi sie zwroci.

co zaczynam nadrabiac to mi sie rozlacza z siecia ,no cholerrrra!!!

Mitaginka gratulacje ze Tysia robi takie postepy!Pojdziesz do pracy i moment mala przywyknie do nowej sytuacji.

Nota bene twoja tescioa zostaje Ci w koncu z Tysia czy nie ,bo czytam na szybko,miedzy rozlaczeniem sie z siecia i znow podlaczam i juz nie wiem .widze ze ta tesciowa cos niezdecydowana jest???

Aenye hehehee ,te moje bledy oczywiscie ze 380 chcialabym zeby to bylo 3800!!!:-D:-D:-D

ale dziewczyny zapowiedzialy ze jeszcze wroca i sytuacja byla smieszna ,bo z 3 ma rzeczami przekonywaly mnie ze juz malej nie wcisne i wyrywaly mi z rak:))))najchetniej teraz ja bym ten komplecik z 1wszych swiat odebrala,ale chyba tak sie nie da:)

niezle 4 tys.to by sie nam przydalo:))):-):-D;-)

Ostatnia edycja:
nela no, sama nie wiem już czego teściowa chce i o co jej chodzi...jak się jednoznacznie nie określi do końca tygodnia (i nie zacznie przychodzić, poznawać rytm dnia Tysi, "uczyć się jej") to szukam niani i mam to gdzieś!

reklama
Mitaginka wlasnie, daj jej jakis czas do okreslenie sie na 100%! jak czytam te posty to wychodzi ze tesciowa raz chce a i innego dnia wyglada jakby wam miala jakis numer wykrecic:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry