Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) zaczęła marudzic to się do niej odezwałam a Asia nie spojrzała na mnie tylko w strone kuchni skąd zawsze do niej mówię.
.
.
to nic nie wzielam!
:-):-) jestem super wypoczęta i nawet choróbsko się chyba odczepia ode mnie bo tylko trochę jeszcze nos zatkany a poza tym ok
Adiemu został tylko kaszel, bo katar zniknął, mam nadzieję, że po syropku mu przejdzie :-)
albo staje przy stoliku i ściaga wszystko z niego albo próbuje wejść na sofę i sciągnąć lapka, zaczyna sie bestia wspinać po sofie i stoliku i prawie wchodzi 
odłożyłam go na łóżko, zasnął i poszłam do salonu, zanim zdążyłam włączyć wideo to on juz płakał
nie wiem jak to sie stało, bo przecież obłożony kołdra i poduszkami był.... ale najwazniejsze, że nic mu się nie stało
popłakał trochę i poszedł spaćJa już w domu – wzięłam urlop na godziny. Teściowa siedziała z Milką 2-3 godzinki zanim się z małżonem nie wymieniłam ale zaniemogła.. już wczoraj licho wyglądała (próbuję się w tym miejscu uszczypnąć w język co by złośliwości nie napisać) a dziś zadzwoniła że ma 39 i do lekarza idzie – ma antybiotyk. U mnie w pracy już kilka lasek chorych na mononukloeozę – chyba dobrze zapisałam. Choroba zakaźna i ciekawe ile jeszcze
nas zachoruje.. mimo że krótko w pracy byłam to dniówkę zrobiłam z czego jestem mega happy :-)
Poczekam jeszcze z godzinkę i lecę z misią po młodego do przedszkola. Ma kaszel jeszcze ale chyba
przeszkodą to w spacerku nie jest no nie??
Teraz gwiazda skacze w skoczku, którego nie można była zamontować według małżona ;-)