Ja też dziś mega śpiąca ale bb zaliczyć muszę!
MamusiaDorusia – sto lat dla Marysi!!
nati – znam pewnie sposób co by znowu na 1,5 roku pozbyć się @ ale to trzeba do lekarza iść a potem o wizycie poinformować męża i go uspokoić w odpowiedni sposób ;-)
a jak Asia po tej gorącej zupie?? ja z młodym jak miał 2 latka wylądowałam z poparzeniem w szpitalu więc mega wyczulona jestem na wszystko gorące
u mojej bańki to też hit! Tylko żeby nie myć potem podłogi mała ma bańki podczas kąpieli :-)
mitaginka – moja teściowa to samo z czkawką!! i też uważa że to od zimnych nóg! Czytałam jej kiedyś artykuł że to zabobon ale ona i tak wie swoje. A na zimę kupiła małej czapkę z szalikiem ale jakie.. ona ma gust z komuny.. młodemu też takie rzeczy kupuje.. i obrażona że małej nie zakładam tej czapki tylko to „cienkie coś bo ma kitty”.no helloooo – mi się akurat kitty podoba i czapka też. Ostatnio jej czapkę schowałam w najgłębszy zakątek szafy a jak mała chorowała to ona u nas przez 3 godziny dzinnie z nią była. Wracam z pracy a ona mi że była z nią na spacerze – patrzę JEJ czapka a ona mi że musiała się mocno naszukać a taka piękna czapka...
a się Twoją teściową zawiodłam – pierwsza wnuczka, opiekuje się i żeby nic dziecku nie przynieść..
Moja minia też zachwycona prezentem – dostała ośmiorniczki do kąpania i zabawa najlepsza była jak przyczepiałam je do boku wanny a ona je odczepiała – każdą po kolei i czekała na brawa - zarejestrowane nma filmie. Zakumała od razu co się z nimi robi. Była mega śpiąca bo ominęła jedną drzemkę i o 20 już ziuziała – rzecz jasna sama zasnęła. Katar ma coraz większy ale się baba trzyma!!
u mnie w pracy wchodzi od stycznia nowy system komputerowy i jestem nim osrana

Dużo gorszy i nadający pracy mega tempo. Chcą nas wykończyć..