reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

aenye odparzenie Mai wygląda dokładnie tak jak opisałaś przypadek Felusia tylko że Maja nigdy nie miała pleśniawek. byłam u lekarza w poniedziałek i przepisała nam clotrimazolum ale nie pomaga

reklama
akkm- z tego co kojarze clotrimazolum nie jest na recepte ja np przy zapaleniu pochwy dostawalam clotrimazolum a jak nie pomagalo to pimafucort wlasnie to chyba antybiotyk jest albo jakis silniejszy lek

Dzień dobry!!!

mercedes-gratki przespanej nocki,a Tobie-duuuużo zdrówka!

boliwia-fajnie,że są już 4 perełki,a jak oliwka znosi ząbkowanie,bo nie wiem czy pisałaś?U nas akurat górne jedynki (obie naraz) na przebiciu;-)

aneczkaa-zdrówka dla kaszlącej Milci!

aenye-ja też w sobotę odpr.ur.Marysi-Mikołajki:)) Zjednoczymy się myślami;-)

Pogoda-pożal się Boże,Lolo marudny,niedawno dopiero zasnął a ja nie wiem w co ręce włożyć...no nic mi się nie chce,a tyyyyle tego do zrobienia...Męża nie ma od 6 do samego wieczora,więc wsio na mojej głowie.Bo jak Pan wróci z pracy,to zmęczony...co ja mówię-mega zmęczony,ale ma czas dla dzieci-dla każdego z nich z osobna i za to go chwalę;-)
A o co chodzi z tymi kartkami świątecznymi?Bo coś czytałam na FB ale połapać się nie mogę....
Wygońcie mnie stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-D Nocka średnia, ale jako tako się wyspałam ;-)Ogarnęłam już z grubsza codzienny bałagan, została mi jeszcze łazienka i ciuchy do poskładania, no i obiadek.
Nati, u Was się śnieg utrzymał? Ja myślałam, że będzie do rana, bo wczoraj Oliwce pokazywałam przez okno, ale niewiele było widać, a ciekawa byłam jak rano zareaguje na śnieg :-)
mamusiadorusia, szczerze mówiąc średnio znosi. Dwa pierwsze wręcz fatalnie, płakała całymi dniami i miała gorączkę. Trwało to ponad tydzień. Teraz za to od dłuższego czasu budzi się w nocy z płaczem co chwilę, ale nie ma się co dziwić, skoro to cztery na raz. Poza tym w dzień bardzo marudzi, a normalnie jest pogodnym dzieckiem i prawie nie płacze.

aenye, to my tyle za chrzciny w lokalu płaciliśmy ;-)Trzymam kciuki za dobrą zabawę :-)
akkm, jeśli to grzybek, to musi być coś doustnego, bo sam clotrimazolum nie pomoże, jeśli jest mocno zainfekowane.

Dzień dobry!

ja sobie dziś pospałam ze Stasiem do 11:20:-)usnął o 9 i tak dobrze mu się spało z mamusią:-)

Teraz biegnę sprzątać bo mam taki sajgon że szkoda gadać, a planowałam gruntowne porządki..A potem na szczepienie ze Stasiem, jeszcze to na 6 m nam zostało,ale ciągle katarek:/ i też muszę pogadać z lekarką o żywieniu, o odstawieniu.

merecedess zdrówka! i gratulacje przespanej nocy, oby takich więcej było!

aenye boziuu kobieto jaka Ty zalatana:) moblilizujesz mnie:tak: udanych urodzinek!mnie czekają w styczniu:-)

mamaDorusia mnie też możesz wygonić:)

aaa Adi niemozliwy no ja w to nie wierze ze te wasze dzieci tak raczkuja chodza a moj siedzi...... tzn coraz czesciej z siadu sam na brzuszek sie przewraca podniesie juz pupe ale gdzie tam zeby ruszyc:cool:
Smarki ma nadal po sam pas niestety... 3 zeby na razy i ida ida i stanely w miejscu na wpol wybitne siet.... ile moze sie maluda meczyc...
aenye- o ja ty wiecznie w biegu a ja jakas nie ogarnieta ostatnio nic nie robie bo mi sie nie chce a i tak czasu mam za malo
lilou- gratki no i kolejny startuje no prosze u nas tez cos i cos z tymi szczepieniami ostatnio byly zaledwie 3dni bez ataru no i udalo sie zaszczepic a teraz znowu katar i katar te zęby.....
nati- oddawaj snieg ja tez ja tez chce no a nie deszcz i wiatr ze wyjsc nie idzie bo lepetyne urywa
mamusiadorusia- u nas tez wiatr dmie ze masakra
boliwia- mojemu ida trzy i przez to katar ale ogolnie noce nie sa zle w dzien bardziej marudzi wlozy cos do buzki i nagle ryk bo go tam boli....

skąd wzięłyście irlandzką pogodę w polsce ???:-D:-D:-D

u nas też wieje, leje i ciężko sie utrzymać na nogach, nawet nie próbuję z młodym wychodzić, bo nie znosi takiego wiatru:dry: juz nie wspominając o trym, ze spacer w deszczu to średnia przyjemność :confused2:

MamusiaDorusia, Aenye to tak na zapas, życzę udanych imprezek :)

Lilou
mam nadzieję, że Staś zniesie ładnie szczepienie :)

Nati przyślij troszkę śniegu :)

przy okazji to wpadnijcie na bloga wrzucić swoje sprawdzone świąteczne przepisy :) Nadchodzi świąteczny czas… | W Roli Mamy

reklama
taki o to był śnieg Zdjęcie0151.jpgZdjęcie0152.jpg

Do góry