hej, ja nie wiem,jak sie nazywam.jeszcze mi dziecko zepsulo spacje i jak mocno nie docisne to sie nie zrobi. SZIT wiecie, jak to wnerwia
no dzis urodziny, mialam plan - dzis miec juz posprzatane, i co!? wczoraj caly dzien poza domem i nic nie zrobilam (zaslonki swiateczne z mama powiesilam raptem), i wszystko na dzis mi zostalo - ciasto robic (tzn krowke robie, te od
baby - ryzowo-krowkowe ciacho, juz nie robie jezykow, bo za duzo zachodu, ale wylewam na forme i potem kroje), sprzatac chate, dzieciecy pokoj, matko bosko. a jeszcze mi szwagier dziewczynki podrzucil na 3h, wiec mam 5 dzieci i juz robia sajgon

ale wezmie ich wszystkich ok 13 wiec wtedy bede szalec ze sprzataniem.sami swoi przyjda, okien nie bede myc
no i tak mi leci. ogolem to poweim tylko, ze moje dziecko nie znosi mleka mod. - humana i hipp,po ktorych nie ma sraczki, mu nie smakuja i pije go bardzo malo, np dzis tylko 60ml, a lubi bebilon, moze wypic 250ml - po ktorym ma sraczke. i badz tu madry... czy dziecko moze dostawac kaszke na mm (ta gotowa) 4 razy dziennie??? bo taka pije z checia...