Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gosikk - rozmowa?? to była mega awantura hihi. pomogło, już pierwsze efekty widać
a teraz tak z innej beczki, powiedzcie mi, że nie jestem nienormalna
mój Adaś wrócił dziś zapłakany, bo pani sprzątaczka nie pozwoliła mu iść do biblioteki szkolnej i wyzwała go od skurwy....synów. ( przepraszam za słownictwo) mam zamiar jutro hiper super rewolucję w szkole zrobic, do kuratorium już dzwoniłam wstepnie zapytać jak postapić. do tego druga sprzątaczka notorycznie podpita chodzi, więc i ten temat poruszę.
dziewczyny, trzęsie mnie. nie mam nic do mieszkańców wsi, ale pracownicy tej szkoły to wiejskie chamy i tyle
zaraz siadam do napisania oficjalnego pisma do dyrekcji. potem Wam pokażę. ciekawe co mi odpowiedzą. ( też Wam pokażę, a co)
wypytałąm syna dokładnie, sprzątaczce nie podobało się, że już 2 raz tego dnia szedł do biblioteki ( wcześniej była zamknięta) podobno powinien się jej zapytać!!! w zeszłym tygodniu też był z nią problem, bo Adam odsunął się, gdy kolega chciał go popchnąć i tamten na ścianę poleciał czy coś. ot, dziecięce przepychanki, ale Adamowi oberwało się, że "bije dzieci" innym razem usiłowała mu komórkę zabrać ( praktyczne wszystkie dzieci mają w szkole), ale jej nie dał i uciekł
przestępca z niego, prawda?