nati_k
super mama
u mnie działa w komórce ale włączam pełną wersje a nie na komórki.
Z nowości ( tj tak od tyg) Asia nauczyła się otwierać drzwi jak nie sa na klamkę zamknięte no i zamykać. W kuchni mam szafkę do której może zaglądać i wszystko wywalać, żeby się do niej dostać trzeba zamknąć drzwi od kuchni i dokładnie wie że trzeba zamknąć drzwi wejść w róg i otworzyć szafkę . Zresztą moje zapory przed kablami z materaców też umie juz rozwalić. noralnie staje obok i ciągnie za materac i przewraca. dzisiaj koszami z zabawek zastawiłam o wiele lepiej :-)
Z nowości ( tj tak od tyg) Asia nauczyła się otwierać drzwi jak nie sa na klamkę zamknięte no i zamykać. W kuchni mam szafkę do której może zaglądać i wszystko wywalać, żeby się do niej dostać trzeba zamknąć drzwi od kuchni i dokładnie wie że trzeba zamknąć drzwi wejść w róg i otworzyć szafkę . Zresztą moje zapory przed kablami z materaców też umie juz rozwalić. noralnie staje obok i ciągnie za materac i przewraca. dzisiaj koszami z zabawek zastawiłam o wiele lepiej :-)
wszystko takie bylejakie, noz naprawde!
poza tym około 19 dostaje jakiś jogurcik albo ryż z mlekiem, a przed 20 po kąpieli cyca i nic z tego...
ludzi nie ma, wszystkie kredyty trzeba sobie wydzwonić...
to już któreś tam zwolnienie od początku roku...
Tysiuli nie posmakowało, zresztą faktycznie średnie w smaku 
bo mi wyrywa i zabiera
myślałam, że ją rozszarpię
a dzisiaj rano pyta jakby nigdy nic czy idziemy, ja jej na to, że już byliśmy wczoraj i bez łaski no to się obraziła i strzeliła focha
więc muszą go z tym pilnować