Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie :-)
Jakoś ostatnio nie mam czasu i weny na pisanie. Noce mamy znowu kiepskie, więc chodzę z oczami na zapałkach.
Śliczne torty pokazałyście :-) My robimy imprezę w lokalu, bo niedzieli muszę zarezerwować termin, mam nadzieję, że będą jeszcze wolne. Zapraszamy najbliższą rodzinę- dziadkowie, pradziadkowie, chrzestni i nasze rodzeństwo. Wychodzi 16 osób. Gdybym chciała zrobić w domu, to w ostateczności moglibyśmy zaprosić 13 gości, a ja takiej ilości nie ogarnę, bo nie jestem w organizacji przyjęć zbyt dobra.
Aenye a nie myślałaś, żeby zrobić dwie imprezy za jednym zamachem? Jeden koszt i roczek i chrzciny byłyby załatwione ;-)
Baby a Ty jak się czujesz? Masz już jakieś objawy ciążowe? Oczywiście życzę Ci, żebyś poza brzuchem nie miała żadnych ;-)
aenye gratuluje dzielnego syna
baby torty śliczne ja też chcę jakiś taki odjazdowy nie mam jeszcze pomysłu ale może coś z pszczółka w końcu to Maja
a imprezę to mam problem gdzie robić bo muszę zaprosić ok 25 dorosłych i 9 dzieciaczków w naszym mieszkaniu nie ma szans tego pomieścić chyba że na raty , a w restauracji to koszt ponad 2 tys wiec cena powalająca jak dla mnie remont kuchni nas kończył finansowo :/

nati, baby torty fantastyczne! też jakiś taki kupię :-)
a co do roczku... ja jeszcze o tym nie myślałam... wygodniej byłoby w knajpie... w domu tyle ludzi to trochę przegięcieminimum 15 osób... zobaczymy
baby a byłaś już u gina? ;-)
u nas też nocki kiepskiecyc i cyc, a najlepsze jest to, że ten cyc to ewidentnie smoczek... dopóki go memla w buźce to ok, a jak wyciągam to ryk. Wtedy M. bierze ją na ręce, pobuja chwilę i Tysiula śpi. Za godzinę historia się powtarza
i tak all night
![]()
potrafi przez sen z zamkniętymi oczami przewrócić się machinalnie na brzuszek i nie wie co na tym brzuszku zrobić (spać nie umie) więc stąd już tylko kroczek do rozbudzenia się i płaczu.