reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko zgadzam sie z Eywa spróbujcie sami ją wczesniej odebrac np jak ma któreś z Was dzień wolny, bo kjednak trzeba sprawdzić, ale moim zdaniem to teściowa wykorzystuje tylko sytuację, ze wszędzie o tym mówią i dlatego wpadła na pomysł, ze mała płacze i dlatego...

Akkm chcieliśmy coś z małym silnikiem, bo tutaj jest duża róznica na opłatach, bo co roku płacisz podatek drogowy oprócz ubezpieczenia i on zależy od wielkości silnika, w każdym razie kupiliśmy w niedzielę corsę i jest fajna, wszystko jak na razie ok, a najważniejsze, ze tutejszy przegląd (który cieżko przejść - nie tak jak w polsce) ma na rok do października 2013 więc to najważniejsze :)

Jolu moze wreszcie się kiedyś zobaczymy jak już mamy auto :)

Pandora dobre podejscie, trzymam kciuki za szybkie mdłości ;)

Eywa a jak przeprowadzka? dużo macie do zrobienia?

u nas spoko :) jakoś radze sobie z dwójką rano już sie z tym w miarę ogarnęłam :) choć niestety już nie sprzątam tak dokładnie jak kiedyś :zawstydzona/y: ale dzieci są wazniejsze niż wysprzątane miaszkanie a ja też potrzebuję chwili relaksu przy kawie a nie tylko zapieprzania ze ścierą :-D:tak: w końcu coś mi sie od życia należy, chociaż ta chwila przy kompie raz dziennie :-);-)

reklama
odbierałam ją nie raz i wszystko było ok... poza tym teściowa twierdzi, że Martynka nie płacze, tylko inne dzieci...
poza tym ona tak lubi tam chodzić, rano nie można jej przebrać w "żłobkowe" ciuchy, bo już chce do dzieci; uważam, że jakby coś bylo nie tak, to by tam tak nie lgnęła...

baby najgorsze za nami, czyli "wyprowadzenie" teściów, na razie bez większego remontu, odświeżenie ścian,wymiana wc i kilka kosmetycznych spraw w łazience, ale najgorszy brak czasu, w tyg G wraca przed 19,więc już po dniu, a w weekendy zostaje sobotnie popoludnie i niedziela,więc czasu mało, a ja sama w tyg z natalka nie pojade kartonów pakować,bo będzie fruwać wszystko, nas dam rade pakować przy niej,ale tam sie nie dało, teraz w weekend sprzatanie juz i właśnie łazienka a w następny przeprowadzka jeśli z meblami się wyrobią zamówionymi:)

a ja spacerki z dwójka wyglądaja?

Mitaginko to jestem za tym, ze to wymysły teściowej, a moze pogadaj z opiekunkami, żeby nie wypuszczały małej przed obiadem, niech sobie teściowa poczeka przed żłobkiem jak nie rozumie po Polsku;-)

Eywa to faktycznie kupa roboty, a pakowanie z dzieckiem wiem jak wygląda, przerabiałam to niedawno ;)
spacery z dwójką odbywają sie tylko z Krzyśkiem, sama sie nie wybieram, bo nie kupowaliśmy podwójnego wózka ponieważ Adi obraził sie na wózek i nie chce w ogóle jeździć tylko na nogach ewentualnie czasem na rękach, a sama w jedej rece wózek a w drugiej Adi który chce lecieć do każdego autobusu, śmieciarki, pieska lub kotka.... odpada, po prostu za duże ryzyko ;) na szczęście Krzysiek nie wraca zbyt późno więc da się wyjść na spacer, a druga kwestia jest taka, ze u nas tak często leje, ze tez nie są codziennie, bo sie zwyczajnie nie da, jak pada grad, albo ulewa jest i wieje maasakrycznie że głowę chce urwać, no ale ja mam ten komfort, ze w razie czego wypuszczam Adiego do ogrodu z kredą i sobie rysuje a ja jestem obok z wózkiem :)

Hello babeczki

Pojawiam się i ja wreszcie. Jakoś cienko z organizacją ostatnio.
mitaginko szkoda ze teściowa łamie zasady. Pewnie mysli że robi dobrze... i tak jesteś cierpliwa, u mnie by to nie przeszło.
akkm gratuluje i zdrówka życzę.
baby zapraszam serdecznie, u nas jakoś ciężko się teraz wyrwać ale jeśli wy mielibyście ochote:)

reklama
jestem tylko z czasem krucho trochę ;) a jak nikt nie pisał to nie było komu odpisac heheheh :-D
obiecuję poprawę :)

już się nie mogę soboty albo niedzieli doczekać, jedziemy na zakupy ale wreszcie autem, bez dźwigania:tak: jak to czasem drobiazgi dają tyyyyle szczęścia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry