Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę szybkiego odzyskania sił. Może wczoraj zjadłaś coś ciężkostrawnego i sobie spowolnione jelita nie mogły poradzić.witam z rana po nieprzespanej nocy. nie spalam od 12 do 4. nawet nic w tv nie bylo!!!
najpierw mi sie nie chcialo spac a potem dostalam bolu brzucha. juz chcialam do apteki isc po nospe ale stwierdzilam ze by Pan w aptece dostal zawalu widzac kobiete w ciazy w nocy kupujaca nospe. NIE WIEM CO TO BYLO. teraz lepiej. chyba jelita bo nie mam sily nic zrobic.
gratuluje udanych wizyt,
WitajWitam wszystkie babeczki
Gratuluję dzieciaków w brzuszkach!!!
Dopiero dołączam na forum, ale i u mnie w sierpniu pojawiły sie dwie kreseczki.![]()
Tak wiec pierwszy wyznaczony termin na 9 kwietnia))
a skąd dokładnie jesteś?
poranek mija sennie, godzinkę temu wstałam i znów coś boli mnie głowa, w tv nic nie leci, czytać mi się nie chce...
a Ty co porabiasz?

AguHan - a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?Może uda mi się coś dowiedzieć?
Czasami nawet te prywatne nie są wcale aż tak drogie
u mnie w mieście oddalonym od mojego o 30 km jest szpital z relewacyjną opieką, mają znieczulenie ZZO bez opłat i uwaga: to ejst szpital panstwowyI też bym o nim nie wiedziała, ale uśiwadomiła mnie sąsiadka, która rodziła tam 2 tyg temu
a Tu macie stronkę, gdzie można poszukać szpitali w swojej okolicy i podpatrzeć co mają itp
Fundacja Rodzi po Ludzku - szkoy rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne