reklama

Kwiecień 2011

reklama
Czesc dziewczyny,wpadlam powiedziec czesc wszystkim mamusiowatym...

No widze ze straszne nudy na forum ostatnio...
No ja tez czuje ruchy tak juz od poczatku badz gdzies polowy 3 miesiaca,potwierdzil to lekarz wiec bylam i jestem pewna ze to wlasnie to...Teraz sa o wiele silniejsze...tak jakby glowka uderzylo albo obiema nogami naraz...ale fajne uczucie...Mialam kilka dni gdzie nie czulam wcale i sie niepokoilam ze cos nie tak...ale lekarz zrobil usg i powiedzial ze dzidzius sie odwrocil pleckami w str brzucha a nogami i buska w strone kregoslupa i dlatego odczuwam je tak slabo ze nic nie czuje...a juz sie martwilam...

Dziewczyny wy tez tak macie ze przy kazdej wizycie u gina macie zrobione usg? To moja 3 dziecko ale w poprzednich ciazach mialam tylko po 2-3 razy przez caly okres ciazy a tu juz koniec 4 miesiaca i juz 5 razy mialam...to normalne?

to zalezy od lekarza. niektore dziewczyny jak czytalam to maja za kazdym razem. ja bylam 3 razy u lekarza a mialam 2 usg a ostatnio tylko serduszko sluchalysmy.

witam
mozna dolaczyc???
jestem nowa nie nowa na forum.....
mam na imie Kasia i mam juz 4 letniego syna Kasperka i teraz spodziewamy sie malej niespodzianki na 11 kwietnia 2011

witaj

Witam Brzuszki!
Ja po słabo przespanej nocy...coś chyba siadło mi na żołądku i siedzi... (pewnie frytki, które wczoraj mieliśmy na obiad, tradycyjne, ręcznie robione z ziemniaków- może były niedosmażone, bo cały czas czuję...), właśnie zaparzyłam sobie miętę.
Już w ogóle dłużą mi się strasznie te dni. Ani w poniedziałek, ani wczoraj nawet na moment nie wyściubiłam nosa z domu i tylko leżę w tym łóżku i gnuśnieję...Ale jak mój M. wraca z pracy, to już jest stosunkowo późno i tak nieprzyjemnie, że nic tym bardziej się nie chce. Żałuję trochę, że nie pracuje na zmiany. Mógłby chodzić na popołudnie, to przynjamniej za dnia skorzystałabym z życia ;)

parisienne witaj
cucumber jak wyszedł sernik? warto robić?

Witam nowe kwietniówki :)
mitaginka, sernik wyszedł, jest fajny, bo nie zamula, taki orzeźwiający. Więc polecam. Właśnie go pałaszuję na drugie śniadanie:) No i dużo się przy nim nie trzeba męczyć.

witajcie brzuchaczki,

a tu znowu ciacho zapachnialo...sernik...cucumberku,daj kawaleczek do kawy:o)

mitaginka - u mnie tez wczoraj byly frytki wlasnej roboty ,pycha sa tylko do dzisiaj w calej kuchni czuje olej.

niusiaagusia - podczas kazdej wizyty ma usg i jestem z tego bardzo zadowolona:o)

sunshine_baby - przestalam sie stresowac,wierze,ze jest wszystko ok....musi byc dobrze,po czwartkowym telefonie wpadlam w maly dolek i widzialam wszystko w czarnych kolorach,wiem,ze to nie jest diagnoza tylko statystyczne ryzyko,z ktorym w moim wieku musze sie liczyc.trzymam juz dzis kciuki za twoje wyniki!!!

aenye - gratuluje synusia !!!

nati - u mnie taka propozycja padla przy porodzie oskara,ale odmowilam...moze bylam zbyt pruderyjna;o)

parisienne - witaj !!!

tak wpadam na sekunde... jednak synek bedzie raczej :-) a mialo byc bez jaj tym razem, no! :-D

ale juz cale 17cm szczescia uroslo... zdrowo machajacego raczkami i nozkami :-)

szok!

edit, tak czytam i niemozliwe, zeby mialo 17cm; cos mu sie chyba pomylilo. ale 170gr :-)

Gratuluje, rodzina rośnie w siłe;-) Co do wymiarów to może być, moja kruszynka w 17-tym tygodniu miała 13cm i 150gram:tak:

witam
mozna dolaczyc???
jestem nowa nie nowa na forum.....
mam na imie Kasia i mam juz 4 letniego syna Kasperka i teraz spodziewamy sie malej niespodzianki na 11 kwietnia 2011

Witam i gratuluje błogosłowianego stanu:-)

My dziś w komplecie i mykamy na zakupki zaraz, mam nadzieje ze uda mi sie cos kupic na poprawe humorku bo ostatnio c sie wybieram na zakupy to wracam z pełnymi torbmi i owszem ale dla synusia nie dla siebie:eek:

Miłego kobitki

witajcie brzuchaczki,

a tu znowu ciacho zapachnialo...sernik...cucumberku,daj kawaleczek do kawy:o)
A proszę bardzo :)

My dziś w komplecie i mykamy na zakupki zaraz, mam nadzieje ze uda mi sie cos kupic na poprawe humorku bo ostatnio c sie wybieram na zakupy to wracam z pełnymi torbmi i owszem ale dla synusia nie dla siebie:eek:

Miłego kobitki
Oj, mnie też czekają zakupy. Dzisiaj to zamierzam się porozglądać za butami zimowymi. Kupować jeszcze nie zamierzam, ale pooglądać trzeba. Będę też zwiedzać sklepy dziecięce :D Wybieram się wieczorem do koleżanki, która ma półroczną córeczkę i trzeba jakiś prezent kupić:) Przy okazji pobuszuję sobie w takim sklepie z wielką przyjemnością:D No ale nic nie kupię jeszcze dla maleństwa, bo mąż jest zdania, żeby nie zapeszać i jeszcze nie kupować. Ale po nowym roku to już go słuchać nie będę i coś kupię i dla swojego dzidziusia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry