Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Serki waniliowe 150 g. Mam takie swoje ulubione z firmy Krasnystawcucumber ja jeszcze nawiąże do ciastajakie serki kupiłaś? jakiej pojemności?
Kupiłam sobie płaszczyk w Cubusie. Taki zapinany na 4 guziczki i rozkloszowany na wysokości brzuszka. Jak troszkę przybiorę to mogę sobie guziki po przeszywać. A jest boski i nadaje się również do normalnego chodzenia. Kupiłam sobie jeszcze buty takie pół kozaki na płaskim na zimę i do latania jak się chłodniej zrobi. Nie ma to jak poprawić sobie humor
Tylko mój brzuch rośnie w zastraszającym tempie ;-)
fajno że zakupki udane,Cześć kochane :-)
Ja w pełni szczęścia bo właśnie wróciłam z zakupówKupiłam sobie płaszczyk w Cubusie. Taki zapinany na 4 guziczki i rozkloszowany na wysokości brzuszka. Jak troszkę przybiorę to mogę sobie guziki po przeszywać. A jest boski i nadaje się również do normalnego chodzenia. Kupiłam sobie jeszcze buty takie pół kozaki na płaskim na zimę i do latania jak się chłodniej zrobi. Nie ma to jak poprawić sobie humor
![]()
Wczoraj po wizycie też byłam w skowronkach. Głównie ze względu na to że ostatnio wydawało mi się że jestem już z 5 kilo na plusie bo tak się czuje a tu niespodzianka bo nie przytyłam ani gramaTylko mój brzuch rośnie w zastraszającym tempie ;-)
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny i kolejnej znającej płeć.
Za dwa tygodnie jedziemy do znajomych na weekend a dziewczyna jest ginekologiem i ma swój gabinet i mam taką skromną nadzieję że może ma USG i uda mi się coś niecoś tam podpatrzeć. ;-) Kolejne USG mam dopiero na początku grudnia.
Ciuszków na razie nie kupuję. Mam sporą torbę po Kacperczaku a jeszcze mam podostawać coś niecoś od znajomych. Jak tego się uzbiera to dopiero będę patrzyła co muszę jeszcze dokupić. Z resztą czekam na wyprzedaże styczniowe ;-)
Jeju jaka piękna u nas dziś pogoda. Ciepło i wspaniałe słońce. Nic tylko spacerować.
A na serniczek to i ja się skuszę![]()

ja dzis nad ranem postawiłam se miske bo ok 5 jak wstałam memu kanapki robić to tak mnie pierwszy raz zmogło że myślałam że wszystkie wnętrzności zwróce,a nie miałam czym bo głodna byłam,i strasznie od wczoraj mnie gardło boli więc se tłumacze że może od tego,mój bidak stał koło mnie i się patrzył tylko bezradny .Różnica jest duza,w moich bardzo madrych ksiazkach wyczytalam ze dziecko na koniec 4 m-ca ma te 12-14 cm czyli 16/17 tydzien,a juz po miesiacu czyli okolo 21 tydzien dziecko ma juz 25 cm,i wazy 400 gr...to dopiero roznica,to za miesiac to juz naprawde bedzie bobasek...
Ja dzis w nocy tez zle sie czulam,cala noc sie przewracalam z boku na bok,obok lozka stala miska bo calą noc bralo mnie na wymioty...ale dalam rade do rana i jest ok...ale zaraz wyjme kurczaczka z piekarnika i bedzie pewnie to samo...wieczorami mam taka zgage ze mam dosc normalnie...
Ja mam cos takiego ze jak wstaje z lozka,a co za tym idzie napinam wtedy misnie brzucha,czuje normalnie jak mi dziecko sie przemieszcza,normalnie przelewa sie z miejsca w drugie,na poczatku sie balam,ale teraz sie przyzwyczailam,to tak jakby bylo na wysokosci pępka gdy leze a jak wstaje to pod wplywem napiecia miesni ono przemieszcza sie w dol,ktoras tak ma z was?
Moze ja poprostu juz glupieje...