reklama

Kwiecień 2011

Dzień Dobry !

Wizyt udanych gratuluję jak również poznania płci :happy2:.

ja się ruchów nie mogę doczekać,z Hubertem pamiętam w tym momencie już czułam cosik,a tera jeszcze nic a przecież w drugiej ciąży szybciej się wyczuwa,oczywiście się przelewa ale to tylko i wyłącznie moje flaki cały czas jednak .

reklama
Witajcie. :)

Nie mogę się dziś dobudzić. O_o Nauka w lesie, a jutro egzamin, eh...

Aligator - super wyniki USG! :)

Bachucha
- jest taki syrop, ale nie testowałam: *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Meriderka
- wierzę, że wszytko będzie dobrze. :*

Dzięki Dziewczyny:-)
Meriderka- wiem co to znaczy kierunek praca-szpital, a jeszcze w ciąży:szok:. Może poproś lekarza o więcej zwolnienia, tydzień to naprawdę malutko. A z tatą będzie dobrze, musi być!

Sunshine - oby wszytsko było dobrze :) to najważniejsze, a natura nas wezwie w swoim najodpowiedniejszym momencie : -)
krakowianka - z czego ten egzamin? I o której? Będę trzymała kciuki !!
margola - Ty nałogowiec normalnie jesteś :P :)
Emi - poczujecie na pewno i to lada moment. Ja tez miałam tak, ze czułam potem nic, a teraz znowu czuję :-) Nawet mój mąż czuł jak rękę położył, jeszcze się z niego śmiałam, bo w pierwszym momencie się przestraszył conajmniej jakby go prąd kopnął :-D

Nawiasem, kilka dni temu mojej starszej siostrze śniło się, że będę miała chłopczyka, a moja ochota na rosół też w jej mniemaniu to potwierdza (że niby rosół to tylko mężczyzna może chcieć ;-) ), ale dziś śniło mi się, że mieliśmy dziewczynkę, miała już ze 2-3 lata ale nie miała jeszcze imienia, bo nie mogliśmy się zdecydować, była strasznie podobna wizualnie do mojej młodszej siostry, ale była ogromnie niegrzeczna jak ja za młodu :-D Ja tak-ona siak, ja to-ona pstro, wrr! ;-)
Cóż, pożyjemy-zobaczymy co nam wyszło :-)

reklama
witajcie brzuchaczki,

meriderka - bedzie dobrze!!!

mitaginka - gratuluje synusia!!!

aligator - dorodna corcia,gratuluje!!!

aenye - trzymam kciuki,zeby byla niunka:o)

...u mnie lepiej,tylko troche "pociagajaco". o ile sie nie myle wczoraj wieczorem poczulam intensywniej moja kruszolcie...musniecie rozbrykanego motyla:o) wspaniale uczucie,oczekuje z niecierpliwoscia na powtorke:o)

dziewczyny kochane,jestem stanowczo ZA watkiem kulinarnym,z biegeim czasu pogubily nam sie przepisy na watku,a tak byloby wszystko solidnie w jedym miejscu.

nati -kochana,cos chcialam sie tobie zapytac i...zapomnialam.:o)

milego dzionka
xox

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry