jola.24
Fanka BB :)
O Boshe mój Olek ma gorączke 38,4 tera mi zasnal ale tak mi go żal...
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt i poznania płci
Faceci górą, ja czuje że u mnie też sie mężczyzna ukrywa
Kochana jak nie zechce pokazać to nie pokaże
Mi jak robił usg to przełączał i na 4d żeby podglądnąc ale doopką wstawiony okruszek był i jedynie na plecki mogliśmy ppatrzec
ale przeciez sie juz prekrecaja malenstwa wiec mozesz robić
masz racje, najwazniejsze ze zdrowe;
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt i poznania płci
Witajcie
Ja wlasnei wrocilam z wizyty i chyba za bardzo nastawilam sie na poznanie plci maluszka a tutaj nic z tego nie wyszloale najwazniejsze ze wyniki dobre,maluszek zdrowy
Rozmawialam z mezem i namaiwam go zeby zrobic sobie usg 3d jak myslicie dziewczyny na tym tepaie ciazy tam chyba jest duze wieksze prawdopodobienstwo zeby poznac plec dziecka co????no i do tego bedzie lekarz mogl posprawdzac organy jeszcze raz i dokaldniej czy wszystko jest ok.....
Mysle ze maz sie zgodzi to jutro dzwonilabym do lekarza zeby umowic sie...
Co do porodow bo widze ze poruszacie ten temat to u nas nie ma cc na zyczenie i nie ma tez znieczulenia zewnatrzoponowego niestetyrobia to tylko wtedy gdy sa jakies konkretne przeslania ku temu
Kochana jak nie zechce pokazać to nie pokaże
ale najwazniejsze ze wyniki dobre,maluszek zdrowy
Rozmawialam z mezem i namaiwam go zeby zrobic sobie usg 3d jak myslicie dziewczyny na tym tepaie ciazy tam chyba jest duze wieksze prawdopodobienstwo zeby poznac plec dziecka co????no i do tego bedzie lekarz mogl posprawdzac organy jeszcze raz i dokaldniej czy wszystko jest ok.....
Co do usg to nie chodzilo o to ze maluszek sie zle ustawil bo akurat ladnie mial rozchylone nozki bo lekarz wskazal palcem ze tutaj jest wlasnie plec ale on tego jeszcze nie widzi, wiec mysle ze w tym momencie to kwestia sprzetu