Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), dba o wszystkie papierkowe sprawy zwiazane z zatrudnieniem (jestem zatrudniona od 4,5 roku w jej firmie.. fikcyjnie ofkors ;-) ) i jeszcze zabiera mnie czasem na zakupy ;-) takze finansowo tylko nam pomaga.
wydaje mi sie ze nie wpisze. w mojej ksiazeczce sa tylko 3 miejsca na USG zreszta jeszcze zadno nie wypelnione. wiec chyba wpisuje tam tylko lekarz prowadzacy, tak mi sie zdaje. nie denerwuj sie *******amisluchajcie.. nie wiem, co zrobic, tzn co wy byscie zrobily? ja jestem glupol i przejmuje sie pierdołami, a to chyba jedna z tych pierdół.. chodzi o ksiazeczke ciazy - mam mu temu lekarzowi pokazywac ta ksiazeczke? nie uzgadnialam z moim ginem wizyty u tego lekarza i jakos nie wiem, czy ten bockowski sie do niej nie wpisze.. nie powpisuje jakis dziwnych parametrow. nie wiem. co myslicie?
moge udac, ze zapomnialam. troche mi bedzie glupio, ale co tam.
Nie musisz pokazywać książeczki ciąży. Lekarz prowadzący sam przepisze sobie te dane, które uzna za stosowne.sluchajcie.. nie wiem, co zrobic, tzn co wy byscie zrobily? ja jestem glupol i przejmuje sie pierdołami, a to chyba jedna z tych pierdół.. chodzi o ksiazeczke ciazy - mam mu temu lekarzowi pokazywac ta ksiazeczke? nie uzgadnialam z moim ginem wizyty u tego lekarza i jakos nie wiem, czy ten bockowski sie do niej nie wpisze.. nie powpisuje jakis dziwnych parametrow. nie wiem. co myslicie?
moge udac, ze zapomnialam. troche mi bedzie glupio, ale co tam.
A ta w ogóle to jak mogłam tak własną matkę potraktowac, że siedziała u mnie o suchym pysku