reklama

Kwiecień 2011

moja malutka tez dzisiaj spokojniejsza, niby czuje ale takie delikatne- moze sie obrazila ze myslalam ze jest chlopcem ;-).
my tez juz po objadku, kuchnia posprzatana, teraz herbatka z cytrynka i miodem i cos slodkiego.

reklama
nati- a tam zaraz obraziła, zresztą podobno aż do porodu nie można być pewnym na 100% :-D
niby tak szczegolnie dziewczynka, mojej kuzynce cala ciaze mowili ze dziewczynka i jakie bylo zdziwienie przy porodzie jak sie okazalo ze nie bedzie Matylda tylko Mateuszek :), tylko ze moje USG bylo bardzo dokladne, maz nawet dokladnie widzial "cipeczke", ale juz sie bardzo ciesze, dziewczynki sa fajne :)

a jakiś czas temu czytałam, że był taki przypadek gdzieś na świecie, że urodził się wcześniaczek-dziewczynka i leżała w inkubatorze i po kilku tygodniach okazało się, że wykształciły jej się narządy męskie, czyli kobieta urodziła dziewczynkę, a ze szpitala do domu zabierała chłopca :/ to dopiero historia

lenka ja tez się na te pierogi zapisuję. Swoją droga natchnęłaś mnie - biorę się jutro za lepienie ruskich. Aż mi pachnie pierogami na sama myśl.
Ja już właśnie cierpię z powodu szyszki w tylko - za godzinę na usg, a po drodze jeszcze muszę jedną lekcję przeprowadzić.
Matko Sebek właśnie wrócił ze strychu z palenia i śmierdzi. Rzucił palenie 1,5 roku temu, rok nie palił i **** go wie po co zaczął znowu. Ble.

Moje dziecko też dzisiaj lenia załapało i trochę mało ruchliwe jest ;-) Niby się rusza, ale to tylko takie pojedyńcze kopniaczki, a nie jak zwykle cała seria. Może ta pogoda tak na nie działa :-)

mala_mysz ja właśnie ruskie lepiłam ;-) Z serem, ziemniakami i nutką mięty :-) Jak dla mnie najgorsze w robieniu obiadów jest ich wymyślanie. Właśnie szukam inspiracji na jutrzejszy obiad i nic mi do głowy nie przychodzi. A nasz wątek kulinarny coś kuleje ;-)

reklama
wiesz, ja już teraz nie pamiętam, ani gdzie to było, ani w którym tygodniu dzidzia się urodziła
są opinie, że już po 22tc dziecko może przeżyć poza macicą, ale gdzie i w jaki sposób to nie wiem, bo pewnie nie w Polsce...
może to dziecko urodziło się jakoś tak bardzo wczesnie i faktycznie te narządy nie były wykształcone...nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry