Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hermionka, katja - spróbuje wszystkiego, a jutro zacznę od apteki i zakupu Rennie. I koniecznie musze zmodyfikować diete!!! już widze kilka błędów. A dziś i wczoraj to normalnie masakra,... jakby mi ktoś kiedyś powiedział że zwykłe odbijanie(ulewnanie) może tak dać w kość to bym uznała że to jakiś sfiksowany hipochondryk,
a od jutro też mam mocne postanowienie poprawy/: zaczynam ćwiczenia w domku, takie na you tubie wynalazłam dla kobiet w ciąży...i będę ćwiczyć. Ponieważ kręgosłup po południami daje powąznie znać (niestety mam od lat zwyrodnienie i skolioze kręgosłupa, więc wiadomo..) Musze robić cokolwiek żeby zminimalizować to co mnie może czekać za jakieś 3-4m-ce
acronka - Nadia jest ślicznie....sama myśle że może jak będzie dziewczynka to... A to że imiona nie podobają sie rodzicom/teściom to normalne.Znam wokół siebie mnóstwo par z podobnym problemem. Powiem Ci tylko tyle. Potem Kochają te wnuczki równie mocno że imiona im sie nagle podobają i pasują....hehe
a teraz pytanie na jutro:
1. czy myślicie już o wózku? kiedy kupujecie i jaki?
2. czy kupujecie już ubranka? w jakich rozmiarach, jakie i ile? ja nie wytrzymałam już i szaleję....
albo nawet tornado.
nie do wiary, naprawde rzadko u nas az tak strasznie wieje! wyje, zacina sniegiem, kotluje sie, przewala z prawej na lewa i odwrotnie.. niesamowite zjawisko, az stalam kilkanascie minut w oknie i podziwialam.