reklama

Kwiecień 2011

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam. Byłam u tego lekarza. Powiedział, że to wygląda na akcje skurczowe, prawdopodobnie te skurcze Braxtona-Hicksa, które mogą się już pojawić na tym etapie... Szyjka na szczęście zamknięta, twarda, nie wygląda na skracającą się. Zwiększył mi magnez, mam dalej brać luteinę dopochwowo. I LEŻEĆ. :] Bo jak nie to mi pogroził położeniem na patologii pod kroplówkami z magnezem... Aha, serducho Maleństwa ślicznie biło - 140 u/min.

...ale mnie nadal bardzo nieprzyjemnie boli, jak na okres... I na dodatek żołądek mi skręca. :/ :(

Acronka - dzięki za pocieszenie z tą luteiną. :*

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ratunku :-)
Wiem, że to nie jest tak poważna sprawa jak Wasze złe samopoczucie i bóle, czy utrata najbliższych, ale właśnie moja 6-letnia córka zapytała mnie co to jest seks, bo jej kolezanka w klasie mówi, że to jak dorośli się całują nago bez majtek :szok::szok: Troszkę niezręczna bardzo sytuacja.... szczerze nie wiem, jak to wytłumaczyć bez opowiadania głupot i wciskania kitów.... Pomóżcie...

:-):-)

Póki co powiedziałam dość ogólnie o miłości dorosłych ludzi, którzy się kochają...ale chyba lepiej będzie jak ja córce przybliżę szczegóły niż dzieci w szkole... Postaram się to jeszcze chwilkę odwlec, ale znalazłam wlasnie w internecie zeskanowaną encyklopedię wychowania seksualnego dla dzieci w wieku 7-9 lat. Dostałam taką samą od rodziców, jak byłam w tym wieku. Może się uda.... Póki co poszła spać :-)

anisad ja niestety nie mam pojęcia, co powiedzieć, żeby i było zgodne z prawdą i nie za bardzo brutalne
przydałyby się dziewczyny, które są już mamuśkami, ale coś ich tu nie widać dzisiaj :confused:

reklama
anisad doskonale wiem co czujesz :) moja sześcioletnia gwiazda ostatnio pytała z kąd się biora dzieci! powiedziałam jej że mamusia ma w brzuszku takie jajeczko a tatuś (juz nie mówiłam gdzie :)) ma plemniczka i jak rodzice bardzo chcą to jajeczko z plemniczkiem łączą się i u mamy w brzuszku rośnie dzidzuś. dzięku Bogu nie pytała jak sie rodzi :)) ja jak byłam mała to bardzo długo myslałam że przez pępek :D
z tym sexem też bym pokombinowała cos o miłości i tyle. Nas jak córka nakryła na seksie to uciekła do pokoju i nie zapytała o nic :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry