reklama

Kwiecień 2011

reklama
Sylwester już się zbliża,
już jest za rogiem,
Dzisiaj sylwester pełen:
Marzeń,
Fajerwerek i nie tylko,
Życzę wszystkim kochanym Kwietnioweczkom szczęśliwego
Nowego Roku
i udanego sylwestra...

7838247-program-fireworks-na-nowy-rok-2011-r.jpg

hehe ;-) nie przesadzaj. a jak bedzie dretwo to zwalicie na Josha i wyjdziecie szybciej :-) a zawsze lepiej zaryzykowac.

ja nastroj mam w sumie srednio imprezowy ostatnio, jednak nie czuje sie najlepiej, w sensie szybko sie mecze, slabo mi sie robi, albo spac sie chce.. no ale powiedzialam malzowi, ze nie bedziemy do 5 siedziec, tylko najpozniej o 2 sie zawijamy i juz. zreszta jak mowie, bedzie duzo moich przyjaciol, troche obcych tylko wiec nikt sie mnie tam nie bedzie czepial :-)

normalnie wojna bedzie takie tlumy w sklepie. Byla kobieta co nie rozumie ze 2 kg to 2 kg ( zreszta moj maz tez nie) wiec zamiast 4 kg zrobilo sie prawie 10kg :-(. kolejka wielka a pracownica do mojego meza co na zapleczu miesa wybieral krzyczy "Marek pospiesz sie przeciesz kobieta w ciazy nie moze stac w kolejce" cala kolejka na mnie patrzyla az sie mojej corce glupio zrobilo.Potem do kasy a tam kolejki na godz stania nawet w samoobslugowej wiec musialam do pierszenstwa isc, a tam pracownica co nie jest kasjerka i nie umiala polowy z karty polowe za gotowke, wiec musialam sama powciskac na terminalu czego nie powinnam nie pracuja juz tam.;-)
asiunia- no i dobrze idz i sie dobrze baw.

Kochane życzę szampańskiej zabawy i wszystkiego dobrego w nowym roku. Szybkich bezbolesnych porodów i zdrowych uśmiechniętych dzieciaczków :)

Ja wyskakuję na chwilę do znajomych a później wracam do M bo zostaje sam z chorymi dzieciakami. Muszę się troszkę rozerwać bo już dostaję zdrowo na głowe.

STARY ROK SIĘ KOŃCZY,JEGO BLASK JUŻ MIJA
NOWY,20011-DO BRZEGU DOBIJA...!!!

Szampańskiej zabawy-nawet tej w domu oraz szczęśliwego Nowego Roku i szczęśliwych finałów dla każdej Kwietnióweczki:))

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Przede wszystkim bezproblemowego dotrwania z maluszkami do wiosny i szczęśliwego rozwiązania w odpowiednim czasie!
A na dziś dobrej zabawy - czy to we własnym domu czy na imprezie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry