reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku tego Wam i sobie życze Kwietnióweczki:-)

Sylwestra spędziłam w łóżeczku przed telewizorem oglądając wszystko i nic.
O północy z moim C złóżyliśmy sobie życzenia,poskakałam jeszcze po kanałach i poszłam spać.Maleństwo skikało ,pukało i tez poszło spać.

Całuje Was mamuśki i odpoczywajcie

:-)dzień dobr
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 dla wszystkich kwietnióweczek szcześliwego i łatwego rozwiązania:-D

u nas też sylwester przed tv taki kanapowy:-)
córcia zasneła o 22 a potem obudziła się o północy i od okna do okna z za nią biegałam i w całym domu słychać było BABOOOM tak latałyśmy ze 40 min aż się uspokoiło a mąż się z nas śmiał:zawstydzona/y:
dziś mam jakiegoś lenia i nic mi się nie chce leżymy przed tv...i oglądamy toma i jerrego:-)
w poniedziałek musze lecieć do ginki na kontrol i zwolnienie wziąć...
a przy okazji jakieś zakupki;-)

Dzien doberek w naszym Szczesliwym 2011 Roku!

My bylismy u znajomych. Josh dal rade wytrzymac. :-D Niestety bal sie fajerwerkow ale wyszlismy dopiero przed 1 byl taki kochany ze powiedzial ze on nie musi jechac do domu wystarczy ze pojdzie spac u nich:-), ale moj P juz byl z lekka skonczony i zabralam "dzieciaki" do domu :-D bylo naprawde fajnie i nie zaluje:tak:

Szczęśliwego Nowego Roku Kwietnióweczki :) Obyśmy były dzielne w tym roku :)

Ja wczoraj wróciłam po 1. Fajnie było, ale nie znałam prawie nikogo i w sumie to przesiedziałam imprezę z mężem. Ale spotkałam się z życzliwością i gratulacjami :) Każdy był miły i nawet mnie nie wkurzało głaskanie brzucha.
Za to dzisiaj mam jakiś dziwny nastrój. Jakaś smutna jestem, już dwa razy płakałam. Raz płakałam mężowi, że czuję się złą żoną, bo dzisiaj to on obiad robił. Drażni mnie to, że teraz muszę więcej leżeć i przez to mniej mogę zrobić. W sumie to mój dzisiejszy nastrój można nazwać "sam nie wiem o co mi chodzi".

Zaraz przyjedzie moja mama z wizytą. Oby było miło. Ma nam jakieś jedzenie przywieźć, co się rzadko zdarza. Nawet mąż po nią pojechał. Ale miał sobie kupić na dzisiaj piwo, więc jej nie odwiezie :P

witam noworocznie i ja.
Ja generalnie zasypialam przed 12, ale jak zaczeli strzelac naszczescie jakos mniej niz w poprzednich latach a moze to nowe okna?? to sie rozbudzilam i przed 2 zasnelam.
Asiunia-dobrze ze poszliscie i bylo fajnie.
Morgaine - witaj
dzisiaj nastroj taki sobie, glowa od rana boli, juz sie maz smial ze nic nie pilam a mam kaca. A pilam tylko picolo i sie smialam ze po szampanie mnie zawsze glowa boli no i boli :-(, spalam w dzien wiec pewnie jakis wirus sie przyczepil :-(

reklama
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! ŁATWEGO PORODU i UDANEGO MACIERZYŃSTWA!

Ja wczorja poszłam do piekarni o 9 zero chleba pani powiedziala zeby przyjsc o 10 bedzie druga dostawa a jak poszłam o 10:15 to Pani powiedziała że w 5min poszło 5 koszy bochenków ale naszczescie udało mi sie kupic chlebek w innej piekarni. A ja mam jutro księdza na nieszczęście maja mama sobie wyjechała a ja i M będziemy sami mam nadzieje że jakoś pójdzie

..aenye - ja ci zazdroszcze że udało ci sie wychować tak chłopców że możesz z nim jezdzic gdzie chcesz mam nadzieje ze i mi sie uda. Sama jestem ruchliwa (czasem uwazam ze mam zespol adhd:-D) wiec siedziec w domu nie lubie.

mitaginka - gdzie znalazlas takiego m (złoto) :-)

Morgaine - Witam Cie serdecznie mój Bartuś urodzi sie 12 kwietnia ale nic nie wiadomo na 100%

my siedzieliśmy u znajomych do 2 ale moj M pijąc wódke (bo kazdy pił co innego ) ja cole wypil moze ćwiarteczke i zasnal na fotelu o 1 w nocu :-D posiedzielismy jeszcze troszke ze znajomymi i pojechalismy do domu i zasnelam o 3 bo nam sie nie chcialo potem jeszcze spać. Ale pierwszy raz obudziłam sie bez kaca :-D po sylwestrze.

Beata87 - ja tak jak ty w pon na wizyte do gin i l4 ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry