Morgaine
Byle do 2030tego;-)
Kurde dziewczyny ja w ogóle nie mam zgagi
to takie nienormalne.
ale za to w spodniach ciążowych chodzę już od października, ala Laura jeszcze ich nie ma!!
Pozdrawiam i witam, ja nowa matka dwóch rozbójników i teraz na księżniczkę czekamy
Termin 15 kwietnia, moze urodzi sie w rocznice slubu 13go

ale za to w spodniach ciążowych chodzę już od października, ala Laura jeszcze ich nie ma!!
Pozdrawiam i witam, ja nowa matka dwóch rozbójników i teraz na księżniczkę czekamy

Na początku ciąży zakupiłam w C&A czarne spodnie rurki na gumce, takie jakby grube legginsy i się z nimi nie rozstaję
A wczoraj znalazłam tego typu spodnie w house tylko fajne szare w maleńką krateczkę więc mała odmiana będzie 
wizytę mam w środę, ale zastanawiam się, czy nie jechać dzisiaj. Już naprawdę wolałabym dostać jakieś silne leki, ale mój gin twierdzi, że skoro szyjka się nie zmienia, to nie ma sensu. Ja już naprawdę robię wszystko, co mogę- pogodziłam się z tym, że ciągle leżę, że nic nie robię w domu, że wszystkie dni wyglądają tak samo...ale nie mogę się pogodzić z tym, że mnie to boli i nie mogę się pogodzić ze strachem i lękiem o małą...
ale do prasowania nie mam jakoś weny....