reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dziewczyny ja na zgagę ostatnio wypróbowałam majeranek z kminkiem (tak ok 1/3 łyżeczki) sobie mieszam i rozgryzam, mi pomaga może warto spróbować?

Kasia co do suwaczków to był gdzieś opis jak je wstawiać tylko gdzie??? może inne dziewczyny pamiętają??

Ja do tej pory mam to szczęście, że ani zgaga ani skurcze mnie jeszcze nie dopadły. Zresztą od początku jakoś ta ciąża dobrze przebiega, bo ani wymiotów ani nudności, bóli brzucha itp. nie było. W listopadzie leżałam kilka dni w szpitalu z silnymi bólami żołądka, ale stwierdzili, że z ciążą i dzieckiem jest wszystko dobrze i co mi było to nie wiem :no: Bóle już nie wróciły więcej. No i od tamtej pory jestem też na l4.

Mitaginka, asiunia szczerze współczuję tych bóli, a przede wszystkim strachu o maluchy. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy, bidulki wy...

Ja na niski poziom magnezu, skurcze brałam aspargin i przeszło.

Pospałam sobie i teraz taka zakręcona jestem nieco i smutno mi znowu, ale ja to chyba już tak mam.

Kasia witaj:-)

wchodzisz w ustawienia po prawej stronie a póżniej w sygnaturki jak zrobisz suwaczek to wystarczy wkleić i zapisać

hehe ja tak mądra bo mi dziewczyny wcześniej powiedziały

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry