Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takie, zupelnie zielone...
juhuuuuuu teraz urlop do siódmego września...a potem zobaczymy
jeszcze 9 dni do mojej wizyty....dlaczego ja się zgodziłam na tak odległy termin
hehe okresu już prawie dwa miechy nie ma a ja nadal nie wiem czy w końcu te dwie krechy to jest fasolinda czy nie....w końcu jak byłam u lekarza tydzień po terminie @....to on mówił, że niestety ale wszystko wygląda mu na zbliżający się @ 

Cześć..
dziś od rana plamiłam ..pojechałam do szpitala i dostałam luteine dopochwowo,pęcherz jest ale zarodka nie ma jak na razie i kontrolne usg za tydzień.. diagnoza poronienie zagrażające.
wczoraj też na izbie byłam ale nic sie nie działo tylko właśnie echa zarodka nie było widać.
boję się jak diabli. beta mogła dobrze rosnąć ale progesteronu pewnie nie mam dostatecznie odpowiednio.
Witajcie,
mi wychodzi,ze jestem w 7 tygodniu ciąży
To już moje drugiemam już piękną siedmiolatkę.
Objawy: od dziś straszne mdłości, bolesne piersi i bóle brzucha, podobnie jak u niektórych. W pierwszej ciazy miałam tylko bóle piersi, mam wielką nadzeiję na chłopca![]()
Witajcie:-)
U nas piękna pogoda. Niestety widzę to tylko z okna...
Odprawiłam rodzinkę na spacer a sama zasiadłam do kompa, by z Wami "pogadać".
Odnośnie tych, które jadają często,różnie i dużo... Ja też mam już niezłą schizę na punkcie żarcia.Na śniadanie zjadłam kromkę z powidłami śliwkowymi, bo mnie mdliło na widok wędlin. A za godzinę szybko ugotowałam pęto kiełbachy i zjadłam ją z połową słoiczka musztardy
Nie mogę zwalczyć tych zachcianek, po prostu dostaję ślinotoku i muszę natentychmiast zjeść.
Karina pomyślałam, że o Borne chodzi, bo widzę, że jesteś ze Szczecinka a to blisko Bornego.Ja jestem z K-lina:-)
jola.24 siedzę na doopce,wiem, że trzeba tak dla dobra dzidzi, ale jestem ciekawa jak długo mam się tak "oszczędzać" zakładając, że plamienia będą zamierzchłą przeszłością.
Witam nowe kwietnióweczki, cudownego błogosławionego stanu życzę.
I bedziesz mogla odetchnac swierzym powietrzem;-)Cześć..
dziś od rana plamiłam ..pojechałam do szpitala i dostałam luteine dopochwowo,pęcherz jest ale zarodka nie ma jak na razie i kontrolne usg za tydzień.. diagnoza poronienie zagrażające.
wczoraj też na izbie byłam ale nic sie nie działo tylko właśnie echa zarodka nie było widać.
boję się jak diabli. beta mogła dobrze rosnąć ale progesteronu pewnie nie mam dostatecznie odpowiednio.
Wczoraj byłam ostatni raz w pracyjuhuuuuuu teraz urlop do siódmego września...a potem zobaczymy
jeszcze 9 dni do mojej wizyty....dlaczego ja się zgodziłam na tak odległy termin
hehe okresu już prawie dwa miechy nie ma a ja nadal nie wiem czy w końcu te dwie krechy to jest fasolinda czy nie....w końcu jak byłam u lekarza tydzień po terminie @....to on mówił, że niestety ale wszystko wygląda mu na zbliżający się @
hmmm....ciekawe
miłego dzionka Wam życzę bo pogoda piękna![]()
witam was dziewczynki,
dziekuje wszystkim za slowa wsparcia i kilka super tygodni na forum.
nie udalo sie...nasza fasolka przestala sie rozwijac
![]()
21.07 dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, miesiac pozniej czyli 21.08, ze juz w niej nie jestem....zycie bywa czasem okrutne...
trzymam moooocno za was kciuki i dbacie o siebie i swoje male szczescia
witam was dziewczynki,
dziekuje wszystkim za slowa wsparcia i kilka super tygodni na forum.
nie udalo sie...nasza fasolka przestala sie rozwijac
![]()
21.07 dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, miesiac pozniej czyli 21.08, ze juz w niej nie jestem....zycie bywa czasem okrutne...
trzymam moooocno za was kciuki i dbacie o siebie i swoje male szczescia